ΕΛΛΑΔΑ

Λύτρας: «Δύο κοπέλες καταγγέλλουν ότι έπαθαν τα ίδια με το παιδί, υπάρχει κύκλωμα»

Δέκτης καταγγελιών, για δύο 18χρονες που «έπαθαν τα ίδια με την 12χρονη» όσο ήταν ανήλικες, σε βάρος των δύο προφυλακισμένων για σεξουαλική βία και εκπόρνευση του παιδιού από τον Κολωνό, δήλωσε ότι είναι ο εκ των συνηγόρων της 37χρονης μητέρας του κοριτσιού, Απόστολος Λύτρας.

Ο δικηγόρος σε δηλώσεις που προέβη μετά την προθεσμία που έλαβε η εντολέας του, κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία, αναφέρθηκε σε «δύο κοπέλες» που καταγγέλλουν τον Ηλία Μίχο και τον Γιάννη Σοφιανίδη για υπόθεση αντίστοιχη με αυτήν της 12χρονης ενώ εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι στην υπόθεση «υπάρχει κύκλωμα».

Όπως είπε ο κ. Λύτρας, «ήδη έχω δεχτεί τηλεφωνήματα ότι υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για τον 53χρονο και τον 42χρονο. Υπάρχουν άλλες δύο κοπέλες που καταγγέλλουν -αυτή τη στιγμή είναι 18 χρόνων, άλλα όταν τα έπαθαν ήταν ανήλικα. Φαίνεται ότι προσπαθούσαν να προσεγγίσουν και άλλα παιδιά για να τα ωθήσουν στην πορνεία. Είναι βέβαιο ότι θα ερευνηθούν και άλλα πρόσωπα. Οι 213 που ακούγονται πρέπει και αυτοί να λογοδοτήσουν, αν υπάρχουν στοιχεία».

 

 

ΚΟ
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ξεπέρασε τον χωρισμό μέσα στο «παλάτι» της: Το τεράστιων διαστάσεων σπίτι της Αθηνάς Ωνάση που πούλησε μετά

evosmos

ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΑ! ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΣΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ – ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΤΗΣ ΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ – ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΣΤΗ ΓΑΔΑ

evosmos

Φρίκη στο Ηράκλειο: Αποπομπή του νοσοκομειακού γιατρού προανήγγειλε ο Θάνος Πλεύρης

evosmos

Leave a Comment