ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυση του ΕΟΔΥ σε πρώην πρύτανη του ΑΠΘ για ανάρτηση που αφήνει υπόνοιες για «κατασκευασμένα» θετικά τεστ

Ο ΕΟΔΥ θα κάνει μήνυση στον πρώην πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλου καθώς ο οργανισμός θεωρεί πως ο κ.Μυλόπουλος διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις μέσω ανάρτησής του στα social media, στην οποία ανέφερε πως «κατασκευάζονται» θετικά τεστ.

Ο Γιάννης Μυλόπουλος, που είχε διοριστεί πρόεδρος της Αττικό Μετρό, στην ανάρτησή του ανέφερε ότι μια γνωστή του περίμενε στην ουρά του ΕΟΔΥ για να κάνει τεστ κορωνοϊού, αλλά επειδή καθυστερούσε τελικά έφυγε και δεν το πραγματοποίησε.

Υστερα από μερικές ημέρες, όπως αναφέρει ο ίδιος, ο ΕΟΔΥ της τηλεφώνησε για να την ενημερώσει ότι το τεστ που δεν είχε γίνει ήταν… θετικό.

Η ανάρτηση του Γιάννη Μυλόπουλος που στη συνέχεια, διαγράφηκε

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, το εν λόγω περιστατικό δεν συνέβη ποτέ και ο οργανισμός προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη επειδή θίγεται από την ψευδή ανάρτηση η οποία τον παρουσιάζει να διακινδυνεύει τη δημόσια υγεία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Οι βουλευτές οι οποίοι ξέρουν ότι δεν θα εκλεγούν, ψάχνουν να βρουν θέσεις για να βολευτούν;

evosmos

Καλαμπάκα: Ψάχνουν τον δράστη στα βουνά – Ημίγυμνος και μέσα στα αίματα το έβαλε στα πόδια

evosmos

Το δίχως αύριο κορωνο-πάρτι της Χαλκιδικής

evosmos

Leave a Comment