ΕΛΛΑΔΑ

Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Πάτρα συνέλαβαν γυναίκα γιατί έπινε καφέ με τους φίλους της στο σπίτι της!

Δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν γυναίκα γιατί… έπινε καφέ σπίτι της με φίλες της με μουσική και της επέβαλαν πρόστιμο 3000 ευρώ, σε ένα περιστατικό που πριν λίγους μήνες κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει πως συμβαίνει την Ελλάδα, καθώς παραπέμπει σε άλλες χώρες και άλλες εποχές.

Η κυβέρνηση αποφάσισε να πάει τον πόλεμο της πλατείας ένα βήμα παραπέρα και από δω και πέρα να κυνηγάει ανθρώπους που πίνουν καφέ σπίτι τους!

Μία γυναίκα στην Πάτρα, που εν τέλει συνελήφθη από τις αρχές προσπάθησε να ξεσκάσει φωνάζοντας φίλους της στο σπίτι της, κάτι που απαγορεύεται στην Ελλάδα του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα αστυνομικοί του Γ’ ΑΤ Πατρών, συνέλαβαν μία γυναίκα, γιατί είχε βάλει μουσική κι έπινε καφέ σπίτι της με φίλους της.

Παράλληλα, από τους αστυνομικούς επιβλήθηκε στη γυναίκα το πρόστιμο των 3.000 ευρώ για παραβίαση των μέτρων απαγόρευσης σχετικά με τη διασπορά του κορωνοϊού!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ;;; Ο Λοβέρδος “άναψε” κερί στη μνήμη των πεσόντων στα Ίμια με… φωτογραφία «κονσέρβα»

evosmos

Πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην Πάτρα – Δίπλα της για ώρες το 4χρονο παιδί της

evosmos

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας της Μονάδας Διαχείρισης Κρίσεων για ξένους πολίτες

evosmos

Leave a Comment