ΕΛΛΑΔΑ

Μήπως να χαλαρώσουμε λίγο; Κι εμάς μάς απειλούσε ο Μπιν Λάντεν! Αγγελική Νικολούλη: “Με σημάδευε με όπλο ενώ είχα αγκαλιά τον γιό μου”!

Μήπως να χαλαρώσουμε λίγο Αγγελική; Στα 63 σου, είναι επώδυνο να καβαλάς καλάμι! Σε συνέντευξή της η δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε απειλές που έχει δεχθεί κατά καιρούς λόγω των υποθέσεων που “αναλαμβάνει” μέσω της εκπομπής της.

«Έχω δεχθεί απειλές για τη ζωή μου, αλλά και ακραία περιστατικά εκφοβισμού. Έχω δει όπλο να με σημαδεύει, ενώ κρατούσα το μωρό μου αγκαλιά. Αν φοβόμουν θα είχα σταματήσει από καιρό, όμως συνεχίζω», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής Φως στο Τούνελ.

Για το αν θα έκανε κάτι άλλο στην τηλεόραση, απάντησε πως «σαφέστατα και είχα προτάσεις για κάτι διαφορετικό όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τις αρνήθηκα. Νιώθω ταγμένη στην έρευνα και στο να βοηθάω με όποιον τρόπο μπορώ την κοινωνία».

Αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης και αν την επηρεάζουν, η Αγγελική Νικολούλη εξήγησε ότι «όταν έχεις να κάνεις με τις ψυχές των ανθρώπων τα νούμερα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Παρόλα αυτά, φέτος σε μια ανταγωνιστική σεζόν το Τούνελ είναι πρώτο. Σίγουρα μια καλή τηλεθέαση φέρνει διαφήμιση και ενισχύει τη διάρκεια μιας εκπομπής».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ροτβάιλερ κατασπάραξαν σκύλο και 17 κότες στον Εύοσμο

evosmos

Θύμα σωματικής κακοποίησης η τραγουδίστρια κόρη του πρώην υπουργού, Γιώργου Βουλγαράκη! Αποκάλυψη-σοκ από την Παυλίνα…

evosmos

Νοτιοαφρικανική μετάλλαξη: Τρία νέα κρούσματα στο Κορδελιό

evosmos

Leave a Comment