ΕΛΛΑΔΑ

Μαθητής με φούστα δέχτηκε λεκτική επίθεση από καθηγητή,“Είσαι η ντροπή της κοινωνίας” και όλοι οι μαθητές του έδωσαν την καλύτερη απάντηση

Μαθητής με φούστα εμφανίστηκε στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου, την περασμένη Τρίτη και καθηγητής του έκανε λεκτική επίθεση.

Τα παιδιά του σχολείου προς συμπαράσταση στον μμαθητή της πρώτης γυμνασίου, από χθες, Τετάρτη, εμφανίζονται στο σχολείο ντυμένα τα αγόρια ως κορίτσια και τα κορίτσια ως αγόρια.

Όπως κατήγγειλε γονέας στο protothema.gr, όταν ο καθηγητής αντίκρισε τον μαθητή, άρχισε να τον προσβάλει προκαλώντας τις αντιδράσεις των συμμαθητών του.

«Το σκηνικό έγινε Τρίτη μεταξύ ενός καθηγητή και ενός μαθητή της 1η Γυμνασίου. Το παιδί αν θέλει ή αισθάνεται κορίτσι είναι δικαίωμα του και δεν αφορά κανέναν πέρα από εκείνο και την οικογένεια του. Ο καθηγητής, σύμφωνα με τα παιδιά, έκανε ξεφτίλα το παιδί μπροστά σε όλη την τάξη. Έφτασε στο σημείο να το αποκαλέσει: “Nτροπή της κοινωνίας”. Το έβγαλε έξω από την τάξη και το έστειλε στο γραφείο της διεύθυνσης. Ειδοποιήθηκαν μέχρι και οι γονείς του παιδιού που πήγαν στο σχολείο και όπως ήταν φυσικό ζήτησαν εξηγήσεις», υπογραμμίζει ο γονέας.

Ο μαθητής με φούστα έχει στο πλευρό του γονείς και μαθητές του σχολείου
Φωτογραφίες από το μουσικό σχολείο Ιλίου με τα κορίτσια ντυμένα αγόρια και τα αγόρια κορίτσια έχουν κυκλοφορήσει στα social media, με το σύνθημα «Τα ρούχα δεν έχουν φύλο».

Τα παιδιά, θέλοντας να διαμαρτυρηθούν, πήραν την απόφαση να εμφανιστούν την επόμενη μέρα ντυμένα τα κορίτσια με παντελόνια και γραβάτες και τα αγόρια με φούστες. Τα παιδιά για δεύτερη συνεχόμενη μέρα εμφανίστηκαν το ίδιο ντυμένα, πέρα από 6 μαθητές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα, Παρασκευή, το πρωί, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων θα συναντηθεί με τη διευθύντρια του σχολείου, για να συζητηθεί το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μεσολόγγι: Στην Αστυνομία για νέα κατάθεση ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση του Μπάμπη μετά το δεύτερο στίγμα κινητού

evosmos

Κατερινόπουλος: «Έχουμε μπερδευτεί-Ένας θα έπρεπε να ασχολείται με αυτά τα θέματα, μία υπηρεσία και μοναδική»

evosmos

Πέθανε σε ηλικία 65 ετών ο γνωστός ρεμπέτης Αγάθωνας

evosmos

Leave a Comment