ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση βιασμού: Φαρμακοποιός επιβεβαιώνει ότι η Γεωργία πήρε τους δύο ουροσυλλέκτες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, η οποία να υπενθυμιστεί πως κατήγγειλε βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Από την ημέρα της αποστολής των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών από την Ελβετία, έχει ξεσπάσει μία άτυπη κόντρα μεταξύ της πλευράς της 24χρονης και των Αρχών όσον αφορά στο χρονικό πλαίσιο που ελήφθη το δείγμα από την καταγγέλλουσα.

Μεταξύ άλλων, η 24χρονη είχε αναφέρει πως την ημέρα που έκανε την καταγγελία αναγκάστηκε να πάει να βρει φαρμακείο για να αγοράσει ουροσυλλέκτες και να δώσει το δείγμα.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό», έκανε δηλώσεις ο φαρμακοποιός από τον οποίο φαίνεται ότι αγοράσει τους ουροσυλλέκτες, επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενά της.

«Ναι. Μπήκε μέσα ο άνθρωπος και πήρε δύο ουροσυλλέκτες» είπε, ενώ ερωτώμενος για το πώς ήταν, επεσήμανε πως «ούτε τη θυμάμαι. Γινόταν ένας χαμός την Πρωτοχρονιά εδώ».

Ο Σταύρος Μπαλάκας, επεσήμανε, στο ίδιο, μέσο πως «ούτε ουροσυλλέκτες υπάρχουν, ούτε αιμοληψίες γίνονται, ούτε τέτοια αρμοδιότητα υπάρχει. Λόγω της σοβαρότητας του γεγονός, η ιατροδικαστική υπηρεσία έδωσε την αρμοδιότητα και χορηγήθηκαν στην παθούσα οι ουροσυλλέκετες για να κρατήσουμε στο ψυγείο του αστυνομικού τμήματος, για να μπορέσουν να αποσταλούν και να γίνουν οι έρευνες».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αστυνομικοί εκείνη τη μέρα επικοινώνησαν με τον ιατροδικαστή που ζήτησε να ληφθεί δείγμα.

Όσον αφορά στο εάν τελικώς αγόρασε τους ουροσυλλέκτες ή της δόθηκαν, σημείωσε πως «έγινε μεγάλος ντόρος, γι’ αυτό και ερευνάται τώρα εάν πήγε η κοπέλα στο φαρμακείο ή αν πήγε κάποιο άλλο αστυνομικό όργανο και έδωσε 30 λεπτά του ευρώ και αγόρασε έναν ουροσυλλέκτη».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τα ζούμε ΟΛΑ: «Μοντέλο πόλης των 15 λεπτών στην Αθήνα»!! Ειπώθηκε και επίσημα

evosmos

Ακρίβεια: Ενας στους δύο περιόρισε και τις εξόδους για καφέ – Τι δείχνει νέα έρευνα

evosmos

Πέθανε ο Έλληνας «Πεταλούδας», Βαγγέλης Ρωχάμης – Ο δραπέτης που κανένα κελί δεν μπορούσε να φυλακίσει

evosmos

Leave a Comment