ΕΛΛΑΔΑ

Μαρία Καλάβρια: Σοκαρισμένη με την εμπλοκή του Δημήτρη Αλεξάνδρου σε υπόθεση ροζ βίντεο

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου «έσπασε» πριν μερικές ημέρες στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με το γεγονός ότι κάποιες εκπομπές τον φωτογράφισαν ότι έχει διαρρεύσει ροζ βίντεο με πρώην σύντροφό του στο διαδίκτυο.

Η Μαρία Καλάβρια, η οποία διατηρούσε σχέση με το γνωστό μοντέλο για περίπου τρία χρόνια, μίλησε στην εκπομπή του Alpha με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, μη μπορώντας να πιστέψει γιατί πέρασε όλο αυτό ο πρώην αγαπημένος της.

«Εγώ δεν το ήξερα. Κάποια στιγμή άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα και με ρωτούσαν αν είμαι εγώ. Εννοείται ότι ο Δημήτρης δεν θα έκανε κάτι τέτοιο, δεν το συζητάμε καν. Όταν μου το είπαν, γελούσα. Ο Δημήτρης έχει ήθος, ήμασταν τρία χρόνια μαζί, ξέρω τον χαρακτήρα του, δεν θα το έκανε. Συμβαίνουν αυτά πολλές φορές, απορώ γιατί και ο ίδιος ασχολήθηκε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Καλάβρια.

«Την ευχαριστώ πολύ πραγματικά για τη δήλωση που έκανε, με τιμά πολύ. Το παρελθόν σου πάνω από όλα. Δεν έχει να κάνει με το γιατί ασχολήθηκα. Είχε ξεφύγει πάρα πολύ. Σκιαγραφούσαν εμένα αλλά και εκείνη» σχολίασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τη σειρά του

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Λογαριασμοί ρεύματος: Σε πλατφόρμα θα γίνονται οι αιτήσεις για τα αναδρομικά μέχρι 600 ευρώ

evosmos

Κασσελάκης από το Φανάρι: “Μέσω της πίστης να φέρουμε ειρήνη στη γειτονιά μας”

evosmos

Τραγική κατάληξη στη Χαλκιδική – Βρέθηκε απανθρακωμένη η 31χρονη Μαριάννα

evosmos

Leave a Comment