ΕΛΛΑΔΑ

Μαρίνα Πατούλη για Εύα Καϊλή : «Ακούγεται πως είναι έγκυος, στηρίζω και στεναχωριέμαι»!

Η Μαρίνα Πατούλη μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες αναφέρθηκε στη σύλληψη της Εύα Καϊλή. «Η αλήθεια είναι πως ως γυναίκα και ως άνθρωπο με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ αυτό. Και με λυπεί γιατί η Εύα είναι ένα φωτεινό πρόσωπο. Δε θέλω να μπω ούτε σε μικρότητες ούτε να κρίνω. Αυτά θα φανούν στην πορεία», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Στη συνέχεια η Μαρίνα Πατούλη πρόσθεσε για την Εύα Καϊλή: «Θέλω να πω ότι ως γυναίκα, δεδομένου ότι έχει τον σύντροφό της, ακούγεται ότι είναι έγκυος, στηρίζω και στενοχωριέμαι με όλο αυτό που έχει συμβεί» είπε η Μαρίνα Πατούλη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Στο εδώλιο πρώην εισαγγελέας που εξαφάνισε πάνω από 1.000 δικογραφίες! Οι Αρχές τις βρήκαν ότι ήταν έτοιμη να τις κάψει!

evosmos

ΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΝΕΚΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ – ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΣΕ ΜΠΑΡ ΑΠΟ ΝΟΡΒΗΓΟ

evosmos

Τρόμος μέσα στην νύχτα στο Μενίδι – Απειλούσε να σκοτώσει την μάνα του και την κρατούσε όμηρο – Μαχαίρωσε και τραυμάτισε αστυνομικό

evosmos

Leave a Comment