ΚΟΣΜΟΣ

Μαστουρωμένος Γάμος: Συνελήφθησαν η νύφη και η υπεύθυνη του κέτερινγκ επειδή μαστούρωσαν τους καλεσμένους εν αγνοία τους. Σέρβιραν φαγητά και ποτά με μαριχουάνα!!

Η νύφη Danya Glenny ετών 42 και η υπεύθυνη του κέτερινγκ Joycelyn Bryant, συνελήφθησαν και θα δικαστούν στις 7 Ιουνίου επειδή προσέφεραν στους καλεσμένους του γάμου κεφτέδες – λαζάνια με μαριχουάνα, ψωμί, σοκολάτες και πουτίγκες με χασισέλαιο.

Περίπου 50 καλεσμένοι παρευρέθηκαν στη δεξίωση του γάμου στο Longwood, της Φλόριντας, καταναλώνοντας τα περίεργα εδέσματα και ποτά όπου στην αρχή και σε κατάσταση ευφορίας όλοι γελούσαν αλλά στην πορεία, ανυποψίαστοι κάποιοι υπερέβαλαν με τις λιχουδιές και μαστούρωσαν για τα καλά, με αποτέλεσμα να καλέσουν ασθενοφόρο και την αστυνομία.

Joycelyn Bryant-2

Ένας καλεσμένος από το Μίσιγκαν, κατέθεσε στους αστυνομικούς, πως έφαγε δύο κεφτέδες, σαλάτα του καίσαρα, τορτελίνια, ψωμί με ελαιόλαδο, ήπιε τρία ποτήρια λευκό κρασί και κατόπιν ένιωσε να ανατριχιάζει η καρδιά του και αγωνίζονταν να φρονιμέψει τις τρελές σκέψεις του.

Μια γυναίκα είπε στην αστυνομία ότι ένιωσε μουδιασμένη, αβοήθητη και το μυαλό της έπαιζε περίεργα πράγματα στο κεφάλι της.

Ένα τρίτο άτομο είπε, ότι ήταν τόσο ναρκωμένο που του ήταν δύσκολο να χειριστεί το κινητό του για να καλέσει ένα ταξί.

Η Miranda Cady ανέφερε ότι η υπεύθυνη του catering της είχε πει πως στο φαγητό υπάρχει ένα μυστικό συστατικό – και ότι νόμιζε ότι η Bryant της έκανε πλάκα, αλλά έφαγε τέλος πάντων και μετά από αυτά που έφαγε αισθάνθηκε φτιαγμένη.

Στη συνέχεια, είπε ότι η νύφη, της είχε πει πως υπήρχε μαριχουάνα στα τρόφιμα και πως ” θα έπρεπε να είναι ενθουσιασμένη σαν να της είχε δοθεί ένα δώρο.΄΄

Svoboda
Συνεχίζοντας η Cady είπε ότι αργότερα ένιωθε ότι η καρδιά της θα σταματήσει και πήγε και ξάπλωσε στο αυτοκίνητό της, όπου έστειλε ένα μήνυμα στον εαυτό της, σε περίπτωση που πέθαινε στο αυτοκίνητό, να γνωρίζουν τι της συνέβη.

Οι αστυνομικοί πήραν δείγματα τροφίμων, μπολ και αρκετά ποτήρια για ανάλυση.

Οι καλεσμένοι που εξετάστηκαν βρέθηκαν θετικοί στην τετραϋδροκανναβινόλη και όταν ρωτήθηκαν από την αστυνομία αν γνώριζαν ότι το φαγητό είχε μαριχουάνα απάντησαν αρνητικά.

Τέλος η αστυνομία ανέφερε ότι οι περισσότεροι ήταν ζωηροί και ατίθασοι και έπρεπε να τους ηρεμήσουν.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η Ρωσία κατέστρεψε τον «Γίγαντα των Ουρανών»: Φοβερό βίντεο από το διαλυμένο Antonov

evosmos

Σαμόα: Τα ορμητικά νερά «καταπίνουν» λεωφορείο – Βίντεο ντοκουμέντο

evosmos

Κάθε Τρίτη τρώει μεσημεριανό με αυτή την άστεγη. Ώσπου συνειδητοποίησε πώς ξοδεύει τα λεφτά της

evosmos

Leave a Comment