LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Με δωρεά Γιαννακόπουλου η αναβάθμιση 11 θαλάμων στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Το δικό του λιθαράκι στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου Πρέβεζας έβαλε το «Ίδρυμα Παύλος Γιαννακόπουλος» καθώς με δωρεά του ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση σε έντεκα θαλάμους νοσηλείας.

Το Νοσοκομείο της Πρέβεζας είναι από αυτά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στις υποδομές. Η συγκεκριμένη δωρεά ήρθε να για να καλύψει ένα μέρος των κενών που υπάρχουν και η ολοκλήρωση των έργων ήταν η αφορμή για να παραστεί στην εκδήλωση που έγινε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος και Πρόεδρος της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε σύντομη δήλωση που έκανε εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα σημειώνοντας ότι «θελήσαμε να βάλουμε το λιθαράκι μας για να βοηθήσουμε ώστε η δουλειά όλων να γίνεται σε καλύτερες συνθήκες».

Στους ανακαινισμένους θαλάμους έχουν αποκατασταθεί πλήρως οι εγκαταστάσεις υγιεινής. Επίσης, οι θάλαμοι έχουν εξοπλιστεί με ιματιοθήκες για τα προσωπικά αντικείμενα των ασθενών.

Στην εκδήλωση που έγινε παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και άλλοι.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Στέφανος Κασσελάκης: Εκτός εαυτού η Ελένη Λουκά ούρλιαζε «είσαι του σατανά, είσαι ανώμαλος» [βίντεο]

evosmos

Συγκινεί η κόρη του Σωτήρη Μουστάκα: «Ο πατέρας μου βοηθούσε άγνωστους ανθρώπους που χρειάζονταν οικονομική βοήθεια»

evosmos

Τόπο στα νιάτα! 80χρονος ο νέος διοικητής του νοσοκομείου στη Λέρο!

evosmos

Leave a Comment