ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ: ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ DNA ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ 18ΧΡΟΝΟΥ – ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των επεισοδίων στου Ρέντη που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του αστυνομικού έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως εντοπίστηκε DNA ενός ακόμα ατόμου σε εκτοξευτήρα φωτοβολίδας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ταυτοποιήθηκε το DNA του 16χρονου αδερφού του 18χρονου δράστη, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Μάλιστα, από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια έχουν προκύψει κάποιες ταυτοποιήσεις κατασχεμένων από το γήπεδο αντικειμένων με άτομα που ανήκαν στους 424 προσαχθέντες.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν πως η Αστυνομία δεν προτίθεται να προβεί άμεσα σε συλλήψεις, θα ενημερώσει σχετικά την εποπτεύουσα εισαγγελική Αρχή και αναμένεται τα εντάλματα να εκδοθούν σε φάση μεγαλύτερης ολοκλήρωσης της προανακριτικής διαδικασίας, ώστε να έχουν προκύψει και ρόλοι των εμπλεκομένων με τα γεγονότα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ψευτογιατρός: Πήρε 98.000 ευρώ από θύμα του και του έταζε ότι θα τον έκανε …να παίζει μπάλα

evosmos

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ: “ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΥΦΕΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΔΙΑΛΥΩ ΜΥΑΛΑ” ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ – “ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ; – ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ. ΠΟΙΟΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;

evosmos

Καλά ξεκινάει και το 2024! Τον μαχαίρωσε για μια θέση στάθμευσης!

evosmos

Leave a Comment