ΚΟΣΜΟΣ

Με κορωνοϊό ο τριπλά εμβολιασμένος Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Αν και τριπλά εμβολιασμένος νόσησε

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε την Παρασκευή (24/12) ο τριπλά εμβολιασμένος, Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Όπως αναφέρει το Πατριαρχείο, ο Οικουμενικός Πατριάρχης είναι πλήρως εμβολιασμένος και εμφανίζει ήπια συμπτώματα και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

Μετά τη διάγνωσή του με κορονοϊό επισκέφθηκε το κεντρικό Νοσοκομείο της Πόλης για περαιτέρω προληπτικές εξετάσεις.
«Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχαριστεί όλους όσοι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την κατάσταση της υγείας του και προτρέπει πατρικώς, για άλλη μία φορά, τους πάντες να ακολουθούν τις συστάσεις των ιατρών και των ειδικών επιστημόνων, καθώς, επίσης, και όσους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί, να το πράξουν για το καλό το δικό τους και του κοινωνικού συνόλου», τονίζει η ανακοίνωση επισημαίνοντας πως με την ευκαιρία εύχεται σε όλους να έχουν καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα αντικείμενα που οι ταξιδιώτες κλέβουν από ξενοδοχεία και αεροπλάνα!

evosmos

Δείχνει πώς γίνεται το σωστό το ξεπαρκάρισμα! Δείτε το βίντεο!

evosmos

Σαρώθηκαν τα τουρκικά UAV Bayraktar TB2 από πυραύλους Iskanter-E στην ουκρανική ΑΒ Νικολάγιεφ – Κάηκαν στο έδαφος

evosmos

Leave a Comment