ΕΛΛΑΔΑ

Το EVOSMOSNEWS.GR και το monomaxoi.com σας εύχονται καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά!

Το evosmosnews.gr το monomaxoi.com και ο όμιλος selini Group εύχεται θερμά σε όλους τους αναγνώστες του και σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά και καλά και υγιή Χριστούγεννα και είθε να πραγματοποιήσετε όλοι τα όνειρά σας.

Μακάρι το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου να φέρει φώτιση σε όλους, σε όσους την χρειάζονται αλλά και σε όσους νομίζουν ότι δεν την χρειάζονται.

Οι ευχές είναι ολόψυχες καθώς τις έχουμε ανάγκη όλοι, σε μια σκοτεινή εποχή που το μόνο πραγματικό, ουσιαστικό και άσβεστο φως που υπάρχει για να βγούμε από αυτήν, είναι η γέννηση του Ιησού Χριστού πριν από 2021 χρόνια.

Ας ελπίσουμε ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι η απαρχή για να ταξιδέψουμε σε πιο ήρεμα νερά μακριά από φουρτουνιασμένες θάλασσες.

Από το selini Group και όλους τους διαχειρηστες Χρόνια Πολλά και καλά σε όλους.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πόρος: Μέτρα για πάρτι, μπαρ, λαϊκές αγορές και λιτανείες

evosmos

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη – Ποιο ήταν το κίνητρο των δραστών

evosmos

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ! “ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΑΛΩΣΕΙ ΠΟΤΕ” ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ – ΕΧΕΙ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ

evosmos

Leave a Comment