ΕΛΛΑΔΑ ΥΓΕΙΑ

Μ. Παγώνη: «Μπορεί να δούμε και 100.000 κρούσματα»

Μπορεί να έχουμε και 100.000 κρούσματα κορονοϊού ημερησίως στην Ελλάδα λόγω της επέλασης της μετάλλαξης Όμικρον, η οποία είναι πολύ μεταδοτική, ενέφερε η Ματίνα Παγώνη. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, είπε πως η υπερμεταδοτικότητα της Όμικρον φαινόταν και από τα στοιχεία από το εξωτερικό και ανέφερε «πως ο επόμενος μήνας θα είναι δύσκολος».

Στον ίδιο αριθμό κρουσμάτων που αναμένονται είχε αναφερθεί και ο Χαράλαμπος Γώγος χθες Πέμπτη (30/12).

«Θα έρθουν δυσκολότερες μέρες»

«Μεγάλη προσοχή για απόψε» είπε η κ. Παγώνη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha καισυμβούλευσε όσους βγουν απόψε για ρεβεγιόν να έχουν κάνει τεστ «για να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια», όπως σημείωσε. «Είναι δύσκολες οι μέρες, θα ακολουθήσουν ακόμα δυσκολότερες» είπε η κ. Παγώνη.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, είπε πως, σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία, υπάρχει 9% αύξηση σε σχέση με τις 2 τελευταίες ημέρες σε νοσηλείες σε απλές κλίνες covid, ενώ ταυτόχρονα τα νοσοκομεία διαχειρίζονται τους ασθενείς από τη μετάλλαξη Delta.

«Αν όλοι φερθούμε με υπευθυνότητα και κάνουμε τα τεστ θα καταφέρουμε να νικήσουμε και αυτό το κύμα» τόνισε η κ. Παγώνη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τρίτη στα μετάλλια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Ελλάδα

evosmos

Φρικτό Τέλος για 48χρονη μητέρα 4 παιδιών-Την βρήκαν κρeμασμένη

evosmos

Αχαΐα: Ανήλικος έβαλε τους συμμαθητές του να πλακωθούν στο ξύλο και τους βιντεοσκοπούσε

evosmos

Leave a Comment