ΕΛΛΑΔΑ

Νέα γενική κατακραυγή κατά των «Ράδιο Αρβύλα», αυτή τη φορά με αφορμή τον covid

Πώς ένα τραβηγμένο σχόλιο από παρουσιαστή της εκπομπής δυναμίτισε το κλίμα στο twitter.
Με τον ντόρο από την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου με το revenge porn να μην έχει καταλαγιάσει, οι «Ράδιο Αρβύλα» συγκέντρωσαν ξανά τα «πυρά» χιλιάδων χρηστών στο διαδίκτυο χθες.

Αφορμή αυτή τη φορά αποτέλεσε ένα αγενές (το λιγότερο) σχόλιο του παρουσιαστή της εκπομπής, Χρήστου Κιούση, με φόντο το ρεκόρ κρουσμάτων που σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη.

Σεt weet του Χρήστου Κιούση για τα κρούσματα της Τρίτης, ένας χρήστης αναρωτήθηκε «Τι είναι το 21.657 #κρουσματα; Τα βίντεο του κολλητού σας;», με τον εκ των παρουσιαστών του Ράδιο Αρβύλα να απαντά «το νούμερο αναμονής για τη ΜΕΘ σου», ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Στην Κολομβία των Βαλκανίων όλα συμβαίνουν! Έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων έβγαλε όπλο όταν ζητήθηκε έλεγχος για το όχημα!

evosmos

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε αντλίες βενζινάδικου στην Άνω Βούλα

evosmos

Κώστας Ζουράρις: «Δεν έπρεπε να γίνει φέτος παρέλαση στην Θεσσαλονίκη»

evosmos

Leave a Comment