ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: “Ήταν αγαπημένα αδέρφια απλά υπήρχε ζήλια”, λέει η σύντροφος του 18χρονου αδελφοκτόνου

Τα δύο αδέρφια ήταν αγαπημένα αλλά υπήρχε ζήλια, ανέφερε η σύντροφος του 18χρονου που σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του στη Νέα Σμύρνη, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. Η κοπέλα αναφέρθηκε στα όσα έζησε στο Mega, και όπως είπε ο σύντροφός της, είχε χτυπημένο το χέρι του και η ψυχολογία του δεν ήταν καλή.

«Η θέση μου είναι πολύ δύσκολη, όπως και της μητέρας. Έφυγε ένα παιδί και ο σύντροφός μου πάει να μπει στη φυλακή. Ήταν να πάμε ένα ταξίδι στη Βουδαπέστη. Μου έλεγε ότι ήταν πολύ χαρούμενος που θα πηγαίναμε ταξίδι.
Είχε ανάγκη να ηρεμήσει από κάποια πράγματα. Κι εκεί που φτιάχναμε τις βαλίτσες έψαχνε μια μπλούζα και ρώτησε τον αδερφό του. Ο αδερφός δεν την έδινε. Έβρισε τον σύντροφό μου.

»Ο σύντροφός μου, που έχει σπάσει το χέρι και έκανε χειρουργείο το έκανε ως άμυνα όλο αυτό. Είναι πολύ καλό παιδί, έχει κάποια οικογενειακά προβλήματα όπως όλες οι οικογένειες[…]
Ήταν αγαπημένα αδέρφια απλά υπήρχε ζήλια. Και το άλλο παιδί είχε γενικά και αυτό τα νεύρα του. Του συντρόφου μου δεν του άρεσε να του κρίνουν. Εμένα όμως ποτέ δεν με πείραξε, ποτέ δεν μου έκανε κακό» είπε μεταξύ άλλων η 20χρονη.

Στην εκπομπή μίλησε και η μητέρα των αδερφών η οποία τόνισε ότι «δεν ξέρω ποιο από τα δύο παιδιά μου να θρηνήσω πρώτα».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΞΕΛΙΞΗ “ΒΟΜΒΑ”! ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ από τον Βαρδινογιάννη – Τα παίρνει όλα και γίνεται μεγάλος «game changer»

evosmos

Τραγωδία: Νεκρός βρέθηκε στο διαμέρισμά του ο γιος του πρώην υπουργού Εσωτερικών Α.Ντινόπουλου

evosmos

Ο μεγάλος Έλληνας ήρωας Ελευθέριος Χανδρινός που γλίτωσε την Πάφο και έβαλε τους Τούρκους να αλληλοσκοτωθούν

evosmos

Leave a Comment