ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ: «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΤΕ ΜΠ… Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ»

“Δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Είμαι σοκαρισμένος. Ήμουν υπό την επήρεια αλκοόλ. Έχω προβλήματα ψυχικής φύσης”. Αυτά φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του 44χρονου Νορβηγού για το φονικό στην μπυραρία της Κατσιμίδη σήμερα τα ξημερώματα.
“Δε θυμάμαι τι έγινε. Προσπάθησα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου στη φασαρία που δημιουργήθηκε. Τώρα έμαθα για το θάνατο του αστυνομικού” είπε ακόμη στην κατάθεσή του ενώπιον των έμπειρων στελεχών του ανθρωποκτονιών ο δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ThessToday όλα φέρεται να ξεκίνησαν όταν ο 44χρονος στράφηκε προς τον αστυνομικό και τον κουμπάρο του και είπε: “Στην Ελλάδα είστε μπ…. Και ο καθένας μπορεί να μαχαιρώσει όποιον θέλει” . Ο αστυνομικός κατά τις ίδιες πληροφορίες απάντησε λέγοντας του: “Όχι δεν είναι έτσι”. Μετά από δευτερόλεπτα ο δράστης σηκώθηκε και με το φονικό κρυφό μαχαίρι επιτέθηκε στους δύο άνδρες.

Τι έδειξε η νεκροψία

«Εκτεταμένη αιμορραγία από τρώση αγγείου» φέρεται να “έδειξε” η ιατροδικαστική εξέταση ως αιτία θανάτου του 32χρονου αστυνομικού που, τα ξημερώματα, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι παλάμης από 44χρονο, υπήκοο Νορβηγίας, μέσα σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη.

Η τρώση αγγείου, κατά τα ευρήματα του ιατροδικαστή, συνδέεται με το χτύπημα στην αριστερή τραχηλική χώρα του θύματος, ενώ ο θάνατός του υπήρξε ακαριαίος.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του Νορβηγού δράστη από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, το φονικό μαχαίρι έχει κατασχεθεί και είναι τύπου «push dagger». Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο μαχαίρι χαρακτηρίζεται ως «κρυφό όπλο» καθώς έχει σχεδιαστεί για να κρατιέται στο χέρι με κλειστή παλάμη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ρόδος: Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε ηλικιωμένους

evosmos

Πρώην πρόεδρος Αρείου Πάγου Β.Θάνου: «Η κυβέρνηση έχει προβεί σε μεγάλη περιστολή θεμελιωδών δικαιωμάτων και συνεχίζει»

evosmos

Λαμία: «Καίει» γιατρούς το πόρισμα της ΕΔΕ για το θάνατο της 14χρονης

evosmos

Leave a Comment