LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Αναδιώτης κατά τεκνοθεσίας ομόφυλων ζευγαριών: «Δε θα ήθελα να έχω δύο γονείς ίδιου φύλου» (video)

Στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Αναδιώτης και τοποθετήθηκε για το ζήτημα της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών.
Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τις δηλώσεις του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου, τόνισε πως «δε συμφωνώ με την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. Δε θα ήθελα να έχω δύο γονείς ίδιου φύλου».

Η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε: «Αν τα παιδιά σου στο σχολείο έχουν έναν συμμαθητή, ο οποίος ανήκει σε οικογένεια που είναι οι γονείς ίδιου φύλου», με τον Νίκο Αναδιώτη να απαντά: «Άλλο αυτό! Σεβόμαστε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας, ανεξαρτήτου φύλου, ανεξαρτήτου χρώματος».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Βάζω τον εαυτό μου και σκέφτομαι αν θα μου άρεσε να έχω δυο γονείς που θα ήταν ίδιου φύλου. Δε θα ένιωθα καλά. Επειδή θα είναι πλέον σαν τη μύγα μες στο γάλα, δεν ξέρω πόσο θα μπορεί να το κυκλοφορήσει στην ψυχολογία του».
Ξεκαθάρισμα από Γιώργο Λιάγκα: «Πριν από 15 χρόνια, ένας γονιός μπορεί και να έτρεμε στην προοπτική το παιδί του να γίνει ομοφυλόφιλο»
Το δικό του ξεκαθάρισμα θέλησε να κάνει μέσα από την εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας για την ομοφυλοφιλία. «Πριν από 15 χρόνια, ένας γονιός μπορεί και να έτρεμε στην προοπτική το παιδί του να γίνει ομοφυλόφιλο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός παρουσιαστής, τονίζοντας πως πλέον έχει αλλάξει απόψεις.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά: «Είναι άλλο πράγμα η ταύτιση κι άλλο πράγμα η αποδοχή του παιδιού ότι οι γονείς μου είναι ομοφυλόφιλοι. Είναι μία αποδοχή. Και επειδή κι εγώ στο διάβα των χρόνων, έχω αλλάξει απόψεις γιατί έχω αλλάξει μαζί με την κοινωνία. Δηλαδή πριν από 15 χρόνια, ένας γονιός μπορεί και να έτρεμε στην προοπτική το παιδί του να γίνει ομοφυλόφιλο. Γιατί όμως έτρεμε; Με την ευκαιρία, δείτε τι εξομολογήθηκε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του.

Όχι γιατί θα είχε πρόβλημα και θα το αγαπούσε λιγότερο αλλά γιατί θα ερχόταν σε μία κοινωνία που θα πέρναγε δύσκολα το παιδί αυτό, που θα γέλαγαν, που θα το κορόιδευαν και θα το στιγμάτιζαν. Άρα ένας γονιός δε θα ήθελε το παιδί του να περνά δύσκολα, άσχετα με τον σεξουαλικό του προσδιορισμό. Και το είχα πει κάποτε στο παρελθόν. Αυτό είχα πει.

Τα δικά μου τα παιδιά δεν βλέπουν καν αν είναι κάποιος ομοφυλόφιλος ή ετεροφυλόφιλος. Δεν τους αφορά. Άρα λοιπόν τώρα που ξέρω ότι ένα ομοφυλόφιλο παιδί δεν θα τύχει χλευασμού, πραγματικά δεν έχω πρόβλημα όχι εγώ, ο οποιοσδήποτε αν το παιδί του γίνει ομοφυλόφιλο, ετεροφυλόφιλο ή οτιδήποτε άλλο. Η κοινωνία έχει έρθει και μας έχει ωριμάσει τη σκέψη, αυτή είναι μία αλήθεια».

Δείτε το βίντεο

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πώς να μην φορολογηθούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων για ανείσπρακτα ενοίκια – Οι απαραίτητες κινήσεις

evosmos

Νέα Σμύρνη: Καφετέρια έδιωξε πελάτες, επειδή ήταν… ηλικιωμένοι – Τι απαντά ο ιδιοκτήτης

evosmos

Ξυλοδαρμός 17χρονου στο Γαλάτσι: Συγκλονίζει η μαρτυρία του ανήλικου – Ο πόνος και το ψυχολογικό σοκ

evosmos

Leave a Comment