ΕΛΛΑΔΑ

ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ! Βανδάλισαν προτομές Μακεδονομάχων στην Έδεσσα – «Οργανωμένη επίθεση, έγινε σε δύο διαφορετικά σημεία που απέχουν 20 χλμ μεταξύ τους – Τι αναφέρει ο Δήμαρχος

Θλίψη και οργή πρoκαλούν οι εικόνες των βανδαλισμένων προτομών των Μακεδονομάχων Καπετάν Άγρα και Αντώνη Μίγγα, τόσο στο Πάρκο Καταρρακτών, όσο και στο μνημείο του χώρου όπου μαρτύρησαν οι ήρωες, κοντά στον οικισμό της Καρυδιάς, στην Έδεσσα.

Άγνωστοι έσπασαν τις προτομές των ηρώων που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα και την απελευθέρωση της Μακεδονίας, προκαλώντας θλίψη και οργή. Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών είναι σε πλήρη εξέλιξη ενώ οι εργασίες αποκατάστασης από την πλευρά της δημοτικής αρχής ξεκίνησαν ήδη από σήμερα, όποτε διαπιστώθηκαν οι βανδαλισμοί.

Για «οργανωμένη καταστροφή» έκανε λόγο μιλώντας στον Focus FM και στη δημοσιογράφο Θεοδώρα Απότα δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου, τονίζοντας ότι «έγινε σε δύο διαφορετικά σημεία που απέχουν 20 χλμ μεταξύ τους».

Ακούστε εδώ όλα όσα είπε:

 

 

Δείτε φωτογραφίες:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έπαθε σοκ με το λογαριασμό της ΔΕΗ και ξεκινάει απεργία πείνας! – Σε απόγνωση οι Έλληνες με την ακρίβεια

evosmos

Νατάσα Θεοδωρίδου: 18χρονος της έκανε πρόταση γάμου στην πίστα [BINTEO]

evosmos

Τέμπη: Το συγκινητικό σημείωμα για τον Γεράσιμο έξω από την εντατική του νοσοκομείου Λάρισας! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment