ΕΛΛΑΔΑ

Ντροπιαστικές δηλώσεις από τον Καρατσιώλη: Δεν είναι τόσο τρομακτικό να σε βιάσουν – Το ‘χουμε παραξηλώσει»

Σε νέο εμετικό παραλήρημα προχώρησε ο γνωστός για τις ακραίες –στα όρια του φασισμού- απόψεις του δικηγόρος, Θάνος Καρατσιώλης.

Ο δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη που δεν δίστασε για λίγα λεπτά δημοσιότητας να συμμετέχει σε τηλεοπτικές αντιπαραθέσεις για… μαγιό των plus size γυναικών και κόντρες με παρουσιάστριες για το GNTM, αυτή τη φορά, αναφέρθηκε στις καταγγελίες για βιασμούς.

Χωρίς ίχνος ντροπής και σεβασμού για τα θύματα βιασμού, υποστήριξε ότι «στην Ελλάδα το έχουμε παραξηλώσει με κάποια ποινικά αδικήματα όπως ο βιασμός».

1

Μάλιστα, έφτασε σε σημείο να υποστηρίξει ότι ο βιασμός έχει υπερβολικά αυστηρή ποινή, καθώς είναι «μια σεξουαλική πράξη χωρίς συναίνεση, δεν είναι καυτηριασμός χεριού, ούτε αποκεφαλισμός».

Ο κ. Καρατσιώλης συνέχισε με ταχύτητα τον… κατήφορό του, λέγοντας ότι «δεν είναι τόσο τρομακτικό να σε βιάσουν, ούτε σου μένει τραύμα για πάντα».

Παράλληλα, μέσα από την ανάρτησή του –την οποία έσπευσε να κατεβάσει- έδειξε με το δάχτυλο τα θύματα βιασμού, ρίχνοντας πάνω τους τις ευθύνες αν δεν συμβεί η… λήθη που τους ζητάει. «Αν δεν το ξεπεράσεις έχεις εσύ το πρόβλημα» ανέφερε.

Δείτε μερικές από τις «απόψεις» του κ. Καρατσιώλη:

 

 

«Υπερβολικά αυστηρή ποινή για βιασμό»

Ο Θάνος Καρατσιώλης εκμεταλλεύτηκε το σάλο που έχει προκληθεί από την περίπτωση Λιγνάδη, ο οποίος καταδικάστηκε για δύο βιασμούς, αλλά η ποινή του ανεστάλη μέχρι την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό, για να συνεχίσει το «αφήγημά» του περί βιασμού.

«Παιδιά μας τα έχετε πρήξει με το Λιγνάδη και τις ποινές που έφαγε και αν βίασε ή όχι ανώμαλα παιδάκια ή αν έπρεπε να παραμείνει στη φυλακή…» ανέφερε αρχικά, συμπληρώνοντας ότι η ποινή στους θύτες βιασμών είναι υπερβολικές.

2

«Στην Ελλάδα το έχουμε παραξηλώσει με κάποια ποινικά αδικήματα, όπως ο βιασμός που έχει υπερβολικά αυστηρή ποινή κατά τη γνώμη μου…» υποστήριξε και συμπλήρωσε: «Είναι υπερβολικά τεράστια η ποινή της τουλάχιστον δεκαετούς κάθειρξης για ένα σεξ!».

«Θα έπρεπε να είναι μικρότερη η ποινή της τάξεως των 5 χρόνων περίπου αλλά εδώ στο Ελλάντα η κοινή γνώμη δεν έχει μέτρο, είναι ανεξέλεγκτη και θέλει αν είναι δυνατόν όλα τα αδικήματα να τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη!» πρόσθεσε ο δικηγόρος σε μια σειρά ακραίως προσβλητικών αναφορών προς άτομα που έχουν βιώσει δυσάρεστες και τραυματικές εμπειρίες όπως ο βιασμός και η σεξουαλική παρενόχληση.

Προφανώς, ο κ. Καρατσιώλης δεν θα μπορούσε να πει ότι ήταν αυστηρή η ποινή κάθε βιαστή και μπροστά στα θύματα και τις οικογένειές τους, αλλά επιλέγει τα κοινωνικά δίκτυα προκειμένου να δημιουργεί εντυπώσεις και σχόλια γύρω από το όνομά του.

Χωρίς μέτρο…

Έχοντας χάσει κάθε επαφή με τη λογική και την ευαισθησία θεώρησε τον εαυτό του άξιο να δώσει και συμβουλή ζωής.

3

Το… παρελθόν του Θάνου Καρατσιώλη

Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί ο κ. Καρατσιώλης.

Πριν από μερικά χρόνια, ο δικηγόρος είχε έντονη τηλεοπτική αντιπαράθεση με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, μετά από ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, στην οποία σχολίαζε επικριτικά τις γυναίκες που έχουν παραπάνω κιλά και ατέλειες στο σώμα τους, αλλά επιλέγουν να φορούν ό,τι τους αρέσει.

Στις αρχές του έτους, παράλληλα, έσπευσε να εκμεταλλευτεί την υπόθεση του πρωτοχρονιάτικου πάρτι της Θεσσαλονίκης, βγαίνοντας στα κανάλια και κάνοντας σχόλια για άτομα που εμπλέκονταν στην αποκάλυψη κυκλωμάτων που δρουν στη Θεσσαλονίκη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συνελήφθη διοικητής αστυνομικού τμήματος – Ζητούσε 30.000 ευρώ τον χρόνο από ιδιοκτήτρια νυχτερινού κέντρου

evosmos

Σκοτάδι και παγωνιά: «Έσβησε» και πάγωσε η χώρα – Εισαγωγές ρεύματος από Τουρκία & Σκόπια!

evosmos

Εμφανώς αδυνατισμένη, με κατάμαυρο μαλλί: “Μία άλλη” η Άβα Γαλανοπούλου, 2 χρόνια μετά την εξαφάνισή της

evosmos

Leave a Comment