ΕΛΛΑΔΑ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Την παραίτηση του διευθυντή του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» ζήτησε ο υπουργός Υγείας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά στη σοκαριστική υπόθεση του θανάτου 49χρονου ο οποίος δεν έγινε δεκτός στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα και λίγη ώρα αργότερα κατέρρευσε μέσα στο αυτοκίνητο καθ’οδόν για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Για το εξοργιστικό συμβάν ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση αφού έλαβε από το νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» το αποτέλεσμα της πρώτης έρευνας για τον θάνατο του 49χρονου όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα Pelop.gr.

ΠΛ
Επιπλέον, σύμφωνα και με νεότερη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, ο κ. Πλεύρης ζήτησε την παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» και την ενεργοποίηση των διατάξεων της θέσης σε αργία για όσους ευθύνονται για τη λανθασμένη αξιολόγηση του περιστατικού.
Σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας στο νοσοκομείο εφημέρευαν πάνω από 70 γιατροί όλων των ειδικοτήτων –στο εσωτερικό του νοσοκομείου, εντός των κλινικών– που θα μπορούσαν να ελέγξουν το περιστατικό.

Πέρα από τις ευθύνες του νοσηλευτικού προσωπικού που επιμελήθηκε του συμβάντος θα αναζητηθούν και τυχόν ευθύνες των διοικητικών οργάνων αναφορικώς με πλημμελή εφαρμογή του πρωτοκόλλου που ισχύει σε τέτοια περιστατικά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θεσσαλονίκη: Του διέλυσε το αυτοκίνητο επειδή δεν ανταποκρινόταν στον έρωτά της

evosmos

Πέθανε ο κυνηγός που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδελφό του

evosmos

Έγκλημα στο Περιστέρι: Δείτε τις 4 διαφορετικές ταυτότητες του Πακιστανού δολοφόνου

evosmos

Leave a Comment