ΕΛΛΑΔΑ

Ξανά στην ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Μαζί με τις δύο γυναίκες ήταν και οι δύο δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Ζάρδας.

Μάλιστα, οι δικηγόροι προχώρησαν σε δηλώσεις. «Δεν υπάρχει στιγμή να έχει αλλάξει θέση, έχει απόλυτη άρνηση της κατηγορίας», τόνισε ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Έχουμε εστιάσει στα δεδομένα που ήρθαν από το νοσοκομείο μέσα στο οποίο έχασε τη ζωή της η μικρή. Έχουμε εντοπίσει όλες τις ενέργειες και το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών που έγιναν από τους ανθρώπους που ήταν υπεύθυνοι για τη νοσηλείας της», συμπλήρωσε ο δικηγόρος της 33χρονης.

Είπε ακόμη ότι η ουσία υπήρχε στο νοσοκομείο και ήταν στη διάθεση τόσο των γιατρών, όσο και των νοσηλευτών. Αντίθετα δεν υπήρξε ποτέ στη διάθεση της κατηγορουμένης.
«Είναι μια ουσία που δεν διατίθεται ελεύθερα στο εμπόριο, δεν μπορεί να την βρει ο καθένας, χορηγείται μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ακριβώς λοιπόν αυτό είναι και το μυστικό που θα λύσει όλα τα ερωτήματα που αυτή τη στιγμή αιωρούνται», σημείωσε.

Υπογράμμισε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθεί να κρατά την ίδια θέση, ότι είναι αθώα δηλαδή, και πρόσθεσε πως υπάρχουν ερωτήματα που χρειάζονται απαντήσεις.

«Με τα μέσα που διαθέτουμε και τα στοιχεία που έχουμε αφού τα δείξουμε αύριο στις αρμόδιες δικαστικές και εισαγγελικές αρχές θα ασκήσουμε το καθήκον υπεράσπισης απέναντι στην εντολέα μας», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Ζάρδας ανέφερε ότι η δικογραφία «έχει πάρα πολλά κενά» και υποστήριξε ότι «δεν θα είχε μεγάλη επιτυχία να ευδοκιμήσει εάν δεν υπήρχε όλη αυτή η προκατάληψη που έχει δημιουργηθεί».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ο δολοφόνος της Ανδριάνας φτιάχνει κομποσκοίνια στο κελί

evosmos

Μαρία Πολύζου: «Όταν ήμουν 11 ετών, δέχτηκα από τον πατέρα μου σεξουαλική κακοποίηση»

evosmos

Οι Έλληνες αγοράζουν ξυλόσομπες για να ζεσταθούν και να… μαγειρεύουν!

evosmos

Leave a Comment