ΕΛΛΑΔΑ

Ούτε να πλησιάσει στην “Κιβωτό”! Εισαγγελική διάταξη απαγορεύει στον πατέρα Αντώνιο να πηγαίνει στις δομές

Διάταξη με την οποία απαγορεύουν στον πατέρα Αντώνιο και άλλα τρία πρόσωπα να εισέρχονται σε δομές της Κιβωτού του Κόσμου εξέδωσαν οι δύο εισαγγελείς Ανηλίκων, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση των καταγγελιών παιδιών που φιλοξενούνται στη δομή.

Σύμφωνα με τη διάταξη, ο πατέρας Αντώνιος και τα άλλα τρία πρόσωπα δεν μπορούν να πλησιάζουν σε εγκαταστάσεις του ΜΚΟ με βάση τις διατάξεις του αστικού κώδικα που αφορούν την προστασία ανήλικων παιδιών.

Η διάταξη έχει ισχύ για 90 ημέρες και κατόπιν του διαστήματος αυτού, για τη διατήρησή της θα πρέπει να επικυρωθεί με δικαστική απόφαση. Σκοπός της απόφασης των δύο εισαγγελέων είναι να παραμείνουν τόσο ο ιερέας όσο και τα άλλα τρία ελεγχόμενα πρόσωπα, μακριά από ανήλικα που φιλοξενούνται στη δομή ώστε να μην έχουν τη δυνατότητα να τα επηρεάσουν.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Άγρια… μεταμεσονύκτια κόντρα Πολάκη με Χατζηνικολάου – Για αρχή ας μάθει ο «δημοσιογράφος» πως γράφεται το «συγγνώμη»

evosmos

Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά και η επική βρισιά ακούστηκε σε όλη την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Βασίλης Ντάτης: Ο 11χρονος Έλληνας – “Αϊνστάιν” που κέρδισε μετάλλιο στην παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής

evosmos

Leave a Comment