ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Δίου Ολύμπου για τους λογαριασμούς ύδρευσης/αποχέτευσης στη Δημοτική Ενότητα Λιτοχώρου

Σχετικά με την έκδοση λογαριασμών ύδρευσης/αποχέτευσης που αφορούν τη Δημοτική Ενότητα Λιτοχώρου και παροχές που παρουσιάζουν υπερκατανάλωση ενημερώνει ο Δήμος Δίου Ολύμπου. Επιπλέον, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου, από την 1 Ιανουαρίου 2020 οι υπηρεσίες της ΔΕ Λιτοχώρου μεταφέρονται στη ΔΕΥΑΔΟΛ, η οποία θα είναι πλέον υπεύθυνη για τη συντήρηση, την αποκατάσταση ζημιών, την καταμέτρηση και την έκδοση των λογαριασμών.

Αναλυτικά αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Το τελευταίο διάστημα έχουν εκδοθεί και αποσταλεί στους κατοίκους της ΔΕ Λιτοχώρου 947 λογαριασμοί ύδρευσης/αποχέτευσης. Ο δήμος Δίου Ολύμπου ενημερώνει τους καταναλωτές πως πρόκειται για λογιστική τακτοποίηση, εκκαθαριστικοί λογαριασμοί του 2019, που αφορούν όσες παροχές παρουσιάζουν υπερκατανάλωση άνω των 150 κυβικών μέτρων ετησίως. Από 01/01/2020 οι υπηρεσίες ύδρευσης και αποχέτευσης της ΔΕ Λιτοχώρου μεταφέρονται στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Δίου Ολύμπου (ΔΕΥΑΔΟΛ), η οποία και θα είναι υπεύθυνη για την συντήρηση του δικτύου, την αποκατάσταση των ζημιών, την  καταμέτρηση της κατανάλωσης  και την έκδοση των λογαριασμών».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Φωτιά στον Κουβαρά: Αστυνομικοί απεγκλωβίζουν πολίτες από τα σπίτια τους

evosmos

ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Νεκρή η 77χρονη στο Ρέθυμνο που την καταπλάκωσε τοίχος

evosmos

Τάσος Αρνιακός: «Ξεχνάμε το καλοκαίρι, παίρνουμε ομπρέλα!»

evosmos

Leave a Comment