ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Πρόστιμο – μαμούθ σε beach bar άνω των 13 εκατομμυρίων

Κοινοποιήθηκε, στην επιχείρηση και βεβαιώθηκε στην αρμόδια ΔΟΥ το πρόστιμο, ύψους 13.121.781 ευρώ, που επιβλήθηκε σε beach bar στον Πάνορμο Μυκόνου, ύστερα από αυτοψία που έγινε από μικτό κλιμάκιο ελέγχου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στις 4 Απριλίου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η επιχείρηση προχώρησε με δικά της μέσα σε κατεδαφίσεις, καταθέτοντας σχετική υπεύθυνη δήλωση στην Υπηρεσία Δόμησης Σύρου Ερμούπολης.

Σε νέο έλεγχο που έγινε στις 9 Ιουνίου διαπιστώθηκε η κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών σε δύο ΚΑΕΚ (Κωδικούς Αριθμούς Εθνικού Κτηματολογίου).

Το πόρισμα αυτό, έχει διαβιβαστεί στο δήμο με την υπόμνηση, η οποία ευθυγραμμίζεται με σχετική απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, ότι σε κάθε περίπτωση η άδεια λειτουργίας επιχειρήσεων εντός των παραπάνω ΚΑΕΚ δεν μπορεί να εξαρτάται από άλλα ΚΑΕΚ, στα οποία υπάρχουν αυθαίρετες κατασκευές, ούτε μπορεί να επεκταθεί η λειτουργία της επιχείρησης σε αυτά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συναγερμός στα στρατηγεία του ΝΑΤΟ: Η Ρωσία προχωρά σε πρόβα εξαΰλωσης της Βρετανίας – Tο K-329 Belgorod πυροδοτεί το «Όπλο της Αποκάλυψης»

evosmos

Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε Στάθη Λιβαθινό: «Κανείς δε θα κάτσει φρόνιμα πια»

evosmos

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της Γεωργίας Μπίκα – «Θα τους βάλουμε φυλακή» – Την Δευτέρα καταθέτει και η 17χρονη

evosmos

Leave a Comment