ΕΛΛΑΔΑ

Κερατέα: Τρόμος για ζευγάρι ηλικιωμένων – Ληστές τους έδεσαν και τους σημάδευαν με όπλο

Ένα ζευγάρι στην Κερατέα έζησε στιγμές τρόμου, καθώς αδίστακτοι ληστές μπήκαν στο σπίτι τους και τους λήστεψαν.

Οι τρεις ληστές μπήκαν στο σπίτι, τους έδεσαν τα χέρια, τους φίμωσαν και άρχισαν με την απειλή όπλου να ψάχνουν για χρήματα.

Σε βίντεο που παρουσίασε το Mega οι τρεις μαυροντυμένοι κουκουλοφόροι τρέχουν και πηδούν τα κάγκελα μονοκατοικίας στην Κερατέα. Μέσα στο σπίτι έχουν εγκαταλείψει φιμωμένους και με δεμένα χέρια έναν 75χρονο και τη σύζυγό του, τους οποίους λίγο νωρίτερα και με την απειλή όπλου, έχουν ληστέψει.

«Αισθάνθηκα από πίσω μου έναν άνθρωπο να με αγκαλιάζει, να με γυρίζει, να τον βλέπω και μετά να μου βουλώνει τη μύτη και το στόμα. Με έσυρε μετά μέσα και μου είχε και το όπλο πίσω στον αυχένα μου», λέει η ηλικιωμένη.

«Πετάγομαι έξω από το σπίτι και βλέπω δύο νταγλαράδες, με αρπάζουν, μου κλείνουν το στόμα και ο ένας κράταγε και ο άλλος έδενε», είπε ο 75χρονος.

Οι ληστές ήταν αποφασισμένοι να βρουν χρήματα με κάθε τρόπο. Αφού ακινητοποίησαν το ζευγάρι, έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι. Κατάφεραν να αποσπάσουν μικρό χρηματικό ποσό ύψους 300 ευρώ, αλλά και μια τσάντα γεμάτη με κοσμήματα. Η τσάντα, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, ζύγιζε 6 κιλά.

Η τσάντα και το πιστόλι που ξέχασαν
Το θράσος τους ήταν τέτοιο, καθώς όταν αντιλήφθηκαν ότι ξέχασαν την τσάντα με τα κοσμήματα ξαναγύρισαν ατάραχοι για να την πάρουν. Ο χρόνος ρεκόρ μάλιστα που χρειάστηκε ο ένας εκ των τριών για να ξαναμπεί στο σπίτι και να φύγει ήταν μόλις 14 δευτερόλεπτα.

Οι ληστές φάνηκαν τελικά απρόσεκτοι, καθώς ένας ξέχασε στον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού το όπλο του. Η αστυνομία με βασικό στοιχείο το πιστόλι ρέπλικα αλλά και το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κορωνοϊός: Τα νέα μέτρα σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες – Όλη η απόφαση

evosmos

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Πλατανιώτη: “Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το συναίσθημα, είμαι συγκινημένη”

evosmos

«Επειδή δεν μίλαγες, είναι μέσα» – Τα αδέρφια της κατηγορούν τη 12χρονη για τη φυλάκιση της μητέρας τους!

evosmos

Leave a Comment