ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Δον Κιχώτης Κορδελιού Ευόσμου έκανε αυγό και κακαρίζει λες και γέννησε αστεροειδή… |

Η «Ελληνοφρένεια» αναζητά υλικό για σάτιρα σε ολόκληρη την Ελλάδα, επειδή δεν ξέρει ότι ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου είναι αστείρευτη πηγή σατυρικών εκπομπών, άρθρων, διηγημάτων, κόμιξ. Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου ο Σάντσο Πάντσα λέει πως ο Δον Κιχώτης έκανε αυγό και κακαρίζει λες και γέννησε αστεροειδή. Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου ο Δον Κιχώτης καλείται από τον Σάντσο Πάντσα να αφήσει τους κομπασμούς γιατί μες τα πολλά παινέματα τα πιο πολλά είναι ψέματα! Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου ενίοτε ο Δον Κιχώτης βγάζει την πανοπλία και βάζει ράσο, γιατί πιστεύει ότι τα ράσα κάνουν τον παπά! Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς;! Ο παπάς της τράπουλας κι όχι ο Χρήστος Παππάς. Εκείνος εξαφανίστηκε από προσώπου γης! Έγινε μπουχός δηλαδή!!

Αλλά ας επιστρέψουμε ξανά στα του δήμου μας. Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου ο Δον Κιχώτης, σύμφωνα με τα όσα λέει ο Σάντσο Πάντσα, κάνει άλλοτε υποκριτικές καταγγελίες με τουφεκιές στον αέρα και άλλοτε γεμίζει με «σάλια» το προφίλ στο facebook αυτών που καταγγέλλει! Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου ο Σάντσο Πάντσα καταγγέλλει τον Δον Κιχώτη ότι απέτυχε να καταξιωθεί ως λοιμωξιολόγος και ως νομικός σύμβουλος. Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου ο Σάντσο Πάντσα καλεί όσους ακολουθούν τον Δον Κιχώτη να είναι επιφυλακτικοί στις μάχες που δίνει με τους ανεμόμυλους γιατί το κάνει προς εξυπηρέτηση συμφερόντων ημετέρων! Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου ο Σάντσο Πάντσα ελπίζει ότι μετά τον χθεσινό αγιασμό των Θεοφανίων θα εξαφανιστούν οι κάθε λογής «καλικάντζαροι» από ανάμεσά μας και ιδιαίτερα οι «καλικάντζαροι στο Δήμο μας». Ο Σάντσο Πάντσα δεν χαρακτηρίζει ευθέως καλικάντζαρο τον Δον Κιχώτη.

Όλα αυτά σ’ αυτόν τον δήμο που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα και που ο Σάντσο Πάντσα οπωσδήποτε κάτι παραπάνω ξέρει για τον Δον Κιχώτη!!

Θεόφραστος Ασκλήπηςsalonikanews.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αντιδράσεις για τα πρώην κοιμητήρια Κορδελιού – Ενοίκιο από τον δήμο ζητά η εκκλησία

evosmos

Πρόδρομος Δανιηλίδης: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

evosmos

« ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ …ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ» |

evosmos

Leave a Comment