ΕΛΛΑΔΑ

Ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος και επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης έπεσε θύμα κλοπής

Για την περιπέτεια που έζησε πριν από λίγες ήμερες με τη κλοπή του κινητού του μέσα από την τσέπη του σακακιού του από έναν νεαρό, μίλησε στο protothema.gr ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος και επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο κ. Λαφαζάνης, βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας και περπατούσε όταν φθάνοντας στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου, έπεσε θύμα κλοπής τριών νεαρών.
«Εβαλε το χέρι του στην τσέπη του σακακιού μου και μου άρπαξε το κινητό τηλέφωνο. Το κατάλαβα και προσπάθησα να το πάρω», εξιστορεί ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος και επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.

«Περπατούσα στο κέντρο της Αθήνας, όταν με σταμάτησε ένας νεαρός και με πολύ σπαστά ελληνικά με ρώτησε πώς να πάει στην Ομόνοια. Μαζί του ήταν ακόμη δυο νεαροί, αλλά ο ένας από τους τρεις ήταν λίγο πιο μακριά. Καθώς προσπαθούσα να του εξηγήσω δείχνοντάς του την κατεύθυνση, εντελώς αστραπιαία ο άλλος νεαρός έβαλε το χέρι του στην τσέπη του σακακιού μου και μου άρπαξε το κινητό τηλέφωνο. Το κατάλαβα και προσπάθησα να το πάρω, αλλά οι νεαροί άρχισαν να τρέχουν και εξαφανίστηκαν. Δυστυχώς δεν μπορούσα να τους προλάβω παρόλο που ξεκίνησα να τρέχω και εγώ, αλλά όπως καταλαβαίνετε χάθηκαν πολύ γρήγορα».

Όπως επισημαίνει ο κ. Λαφαζάνης τα άτομα αυτά ίσως να τον είχαν παρακολουθήσει, να είδαν ότι είναι μόνος τους και να έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. «Εγώ ούτε φρουρά έχω ούτε σωματοφύλακες περπατάω πολύ συχνά στο κέντρο μόνος μου. Μάλιστα επέστρεφα από ένα δικαστήριο που είχα όταν συνέβη το περιστατικό» εξήγησε.ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τουρκικό Ναυτικό: Συνεχίζεται η συγκέντρωση ναυτικών δυνάμεων- Ακόμη μια κορβέτα πλέει προς το Ν.Α.Αιγαίο (βίντεο)

evosmos

Αποκαλύψεις από Γερμανίδα στην Μόρια: «Υπάρχουν ομάδες ισλαμιστών οπλισμένες από το καθεστώς Ερντογάν»!

evosmos

Δήλωση-σοκ Μ.Χρυσοχοΐδη: «Εθνικισμός να επεκτείνουμε στα 12 ν.μ. τα χωρικά μας ύδατα» -Συμφωνεί η υπόλοιπη κυβέρνηση;

evosmos

Leave a Comment