ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ

Πίτμπουλ αποφάσισε να… αλλάξει τον αέρα του και ταξίδεψε μόνο του με τρένο στη Βενετία! (φωτο)

Ένα πίτμπουλ 8 μηνών, ο Ρόκυ, ανέβηκε μόνο του το σαββατοκύριακο σ’ ένα τρένο και ταξίδεψε μέχρι τη Βενετία, αναφέρουν τοπικές εφημερίδες και μεταδίδει το πρακτορείο ANSA της Ιταλίας.

Το πίτμπουλ ανέβηκε στο τρένο στο σταθμό του Πορτογκρουάρο, στο ανατολικό Βένετο, κάθισε σε μια θέση και απόλαυσε το ταξίδι κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο προς μεγάλη έκπληξη των επιβατών, μερικοί από τους οποίους τράβηξαν φωτογραφίες που τις ανέβασαν στα social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του σκύλου είχε εκπαιδεύσει τον Ρόκυ να ανεβαίνει μόνος του στα ΜΜΜ για να εντυπωσιάζει τις γυναίκες.

 

Η ασφάλεια των σιδηροδρόμων περίμενε τον Ρόκυ όταν το τρένο έφθασε στο σταθμό Σάντα Λουτσία της Βενετίας και τον οδήγησε σ’ ένα καταφύγιο σκύλων στην περιοχή του Μέστρε, όπου έφθασε για να τον παραλάβει ο ιδιοκτήτης του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ο Ιταλός φαρσέρ Τομάσο Ντε Μπενεντέτι πίσω από τον «θάνατό» της Νανάς Μούσχουρη (ΦΩΤΟ)

evosmos

Χαμός στην Πράγα: «Θερμό» επεισόδιο Μητσοτάκη και Ερντογάν στο δείπνο των ηγετών

evosmos

Ε.Μακρόν: «Ο Ρ.Τ.Ερντογάν είναι παράγοντας αποσταθεροποίησης της Ευρώπης – Στείλαμε μήνυμα αλληλεγγύης προς την Ελλάδα»

evosmos

Leave a Comment