ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός στην Χαλκίδα – Άνδρας με μαχαίρι απειλούσε και έβριζε περαστικούς

Έκρηξη βίας σε ολόκληρη την χώρα με τα περιστατικά να γεμίζουν καθημερινά το αστυνομικό δελτίο. Άνθρωποι βγάζουν μαχαίρι ή όπλο για ασήμαντη αφορμή και οι ανυποψίαστοι πολίτες δεν ξέρουν από τι να προστατευθούν.

Ένα ακόμη τέτοιο συμβάν έλαβε χώρα στην Χαλκίδα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. Λίγο μετά τις 11:30 το βράδυ της Τετάρτης, σε κεντρική οδό της πόλης, ένας άνδρας με μαχαίρι έβριζε και απειλούσε κάτω από μια πολυκατοικία τούς περαστικούς και τους κατοίκους της περιοχής.

Έντρομοι οι περίοικοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση και κατέφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ο οπλισμένος άνδρας πέταξε το μαχαίρι μόλις αντίκρισε τους αστυνομικούς και κλειδώθηκε στο σπίτι του. Επί αρκετή ώρα προσπαθούσαν να τον προσεγγίσουν και η αγωνία των κατοίκων έληξε όταν τον συνέλαβαν.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ξέσπασε ο Μιχάλης Ρέππας στον αέρα του Open – «Ότι εγώ καλύπτω βιαστές και παιδόφιλους; Εμένα; Ως τι δηλαδή;»

evosmos

Ακης Τσοχατζόπουλος: Αυτή είναι η πρώτη διαθήκη του: Τι ποσοστά παίρνει ο καθένας και ποιοι αποκληρώνονται

evosmos

Μητσοτάκης: Δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να ζητάει παραβίαση της έννομης τάξης για τον Κουφοντίνα

evosmos

Leave a Comment