ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανικός στον Εύοσμο: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες μετά από έκρηξη -Κινδύνεψαν ένοικοι πολυκατοικίας

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του Ευόσμου σπέρνοντας τον πανικό στους κατοίκους.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν στο mega, ένας εκκωφαντικός ήχος τους ξύπνησε και είδαν ένα όχημα στις φλόγες.

«Ακούσαμε ένα μπαμ. Είδαμε το αυτοκίνητο να έχει πάρει φωτιά. Κατεβήκαμε και πετάξαμε κουβάδες με νερό. Τι έγινε ακριβώς δεν το γνωρίζουμε», είπε ένοικος πολυκατοικίας.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα το όχημα βρέθηκε στο σημείο καθώς άγνωστοι το είχαν μεταφέρει εκεί. στο σημείο έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής για να κατασβήσουν την πυρκαγιά, που πιθανότατα οφείλεται σε εμπρησμό. Πιθανότατα, όπως εκτίμησε, κάποιο πήγαν να το κλέψουν και να προκλήθηκε βραχυκύκλωμα ή να έβαλαν φωτιά για να σβήσουν τα ίχνη τους.

Θεσσαλονίκη: Ερευνώνται τα αίτια της έκρηξης

Στο MEGA μίλησε και ο ιδιοκτήτης του καμένου οχήματος, ο οποίος είπε πως μόλις άκουσε την έκρηξη βγήκε από το σπίτι του και είδε το αυτοκίνητό του στις φλόγες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πένθος για τη Φαίη Σκορδά – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

evosmos

Χειροπέδες σε Αφγανό που μαχαίρωσε ομοεθνή του στην Άρτα

evosmos

Από τις 13 Μαρτίου και επίσημα το «Kαλάθι της Σαρακοστής» – Τα προϊόντα που περιλαμβάνει

evosmos

Leave a Comment