LIFE STYLE

Παντρεύτηκε τον σύντροφό του και άλλαξε επίθετο: Ο Εθνικός Σταρ Ανδρέας Ευαγγελόπουλος έγινε ένας άλλος

Ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος ή αλλιώς, όπως είναι γνωστός, ο Εθνικός Σταρ μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τη ζωή του.

Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα παραχώρησε συνέντευξη ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος. Ο γνωστός και ως Εθνικός Σταρ, αναφέρθηκε στη ζωή του σήμερα και αποκάλυψε πως έχει παντρευτεί με τον σύντροφό του, αλλά και πως έχει αλλάξει το επίθετό του.

«Θέλω να συστηθώ στον κόσμο. Είμαι ο Εθνικός Σταρ, Ανδρεούλης Κουτσομιχάλης Ανδρεαδάκης. Το επώνυμό μου έχει αλλάξει. Έχασα τη μητέρα μου. Η γιαγιά μου με μεγάλωσε από έξι ημερών. Μάνα είναι αυτή που μεγαλώνει ένα παιδί. Με υιοθέτησε δυο χρόνια πριν φύγει από τη ζωή. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να διαχειριστώ ένα τεράστιο πένθος. Πέρασα τραγικά» είπε αρχικά ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον σύζυγό του, Στέφανο. Ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος τόνισε: «Ο Στέφανος για μένα έκανε το εξής… Χωρίς να το καταλάβω με πήρε από το μνήμα της μάνας μου και με πήγε ένα βήμα πιο κει. Ο Στέφανος έχει μια πολύ περίεργη συμπεριφορά και ένα περίεργο χαρακτήρα. Πάντα τα είχε. Τον αγάπησα και τον έβαλα ένα σκαλοπάτι πιο κάτω από τη μητέρα μου.

Η γιαγιά του Στέφανου με αγκάλιασε. Η μητέρα του Στέφανου έβγαλε ένα πρόσωπο απέχθειας για μένα. Όλα αυτά θα απαντηθούν, δε θα μείνουν έτσι. Εγώ έχω δεχτεί κακή συμπεριφορά από τον σύζυγό μου, αλλά.. τον λατρεύω. Είναι πολλά χρόνια μικρότερος μου. Δεν έχει καμία σημασία αυτό».

cscscs

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τραϊάνα Ανανία: “Δεν ένιωσα κάποια εσωτερική αντίσταση με τον ρόλο της ιερόδουλης”

evosmos

Κατερίνα Καινούργιου: «Πήγαινα συνέχεια στις συναυλίες του Παπακωνσταντίνου και ο μπαμπάς είχε το άγχος μη βγω κομμουνίστρια»

evosmos

41 ετών, περιουσία 6,4 δις: Η πλουσιότερη Ελληνίδα στον κόσμο, το επάγγελμα & η κίνηση που “αποθεώνει” τη χώρα μας

evosmos

Leave a Comment