ΕΛΛΑΔΑ

Παραλίγο τραγωδία στην Θεσσαλονίκη! Σοβαρά τραυματισμένη φοιτήτρια που έπεσε από ύψος 7 μέτρων στο ΑΠΘ

Νέος τραυματισμός σε κορονοπάρτι στο ΑΠΘ, μία μόλις εβδομάδα από το σοβαρό τραυματισμό 23χρονου. Αυτή τη φορά, μία 19χρονη που διασκέδαζε σε ολονύκτιο πάρτι στους χώρους της πανεπιστημιούπολης, έπεσε μέσα σε φρεάτιο της Φιλοσοφικής Σχολής.

Όταν έγινε αντιληπτή η απουσία της, ξεκίνησε μια αγωνιώδης αναζήτηση, με την κοπέλα να εντοπίζεται μετά από ώρα λιπόθυμη. Τελικά, η φοιτήτρια βρέθηκε μετά από λίγη ώρα σε λιπόθυμη κατάσταση μέσα στο φρεάτιο, όπου έπεσε έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, όπως αναφέρουν ανεπίσημες πληροφορίες. Εσπευσμένα διακομίστηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου οι γιατροί προσπαθούσαν επί ώρα να την συνεφέρουν και να εκτιμήσουν τα τραύματά της.
Πρόκειται για το δεύτερο τραυματισμό νεαρού ατόμου, μέσα σε λίγες ημέρες, σε κορονοπάρτι που διοργανώνουν άγνωστοι τα Σαββατοκύριακα στους υπαίθριους χώρους του ΑΠΘ. Την περασμένη εβδομάδα ένας 23χρονος παραλίγο να χάσει το πόδι του, όταν άλλοι νεαροί, σε κατάσταση μέθης, ανέβηκαν σε σταθμεύμενο γερανοφόρο μηχάνημα, το έθεσαν σε λειτουργία και τον παρέσυραν κάτω από τους τροχούς με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

6 χρόνια μετά το θάνατο του Μίνωα Κυριακού: Χαμογελά ξανά η Μαρί Κωνσταντάτου, αυτός είναι ο γόης σύντροφός της

evosmos

Έκτακτο δελτίο καιρού: Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι – Πού και πότε θα βρέξει

evosmos

Χαλκίδα: Χειροπέδες σε δασκάλα και οδηγό σχολικού λεωφορείου – Τι συνέβη

evosmos

Leave a Comment