ΕΛΛΑΔΑ

Πατροκτονία στα Καλύβια από τον 16χρονο γιό: Μιλάει η πρώτη σύζυγος του Καραχάλιου και λέει πολλά…

Πατροκτονία στα Καλύβια από τον 16χρονο γιό: Μιλάει η πρώτη σύζυγος του Καραχάλιου και λέει πολλά…

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε μαζί μου η πρώην και πρώτη σύζυγος του μακαρίτη πλέον Γιάννη Καραχάλιου, τον οποίο ως γνωστόν σκότωσε ο 16χρονος γιός του με αλλεπάλληλες μαχαιριές, στην είσοδο της κατοικίας τους στο Λαγονήσι Καλυβίων, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 22 Δεκέμβρη 2023.

Στην συνομιλία που είχα με την ευγενέστατη κυρία Πώπη, η οποία μου έδωσε τα πλήρη στοιχεία της, αλλά δεν τα δημοσιοποιώ για ευνόητους λόγους, αρχικά με παρακάλεσε να «θολώσω» το πρόσωπό της στις φωτογραφίες της που είναι στο δημοσίευμά μου, πράγμα που βρήκα εύλογο κι όπως της το υποσχέθηκα το έκανα κι άμεσα.

Στη συνέχεια μου ζήτησε εφόσον υπάρξει κι άλλο δημοσίευμά μου, να γράψω και την δική της «μαρτυρία» κι εκδοχή, για αυτό το θέμα που συντάραξε το πανελλήνιο.

Στην 20λεπτη κουβέντα μας είπαμε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, όπως τις εμπειρίες της από τον γάμο της με τον Καραχάλιο, ο οποίος διήρκεσε 3 μόλις χρόνια, από 1992 έως και το 1995, αλλά κι άλλα θέματα που σκιαγραφούν αρκετά θα έλεγα «κι από πρώτο χέρι», το προφίλ και τον χαρακτήρα του Καραχάλιου, από ένα πρόσωπο που αν μη τι άλλο, «τον ήξερε κι από την καλή κι από την ανάποδη».

Δίνουμε λοιπόν το… λόγο στην κυρία Πώπη:

«Ναι ο Καραχάλιος ήταν πολύ βίαιος με τη γυναίκα και τραμπούκος όπως γράφετε στην ανάρτησή σας κι όλα αυτά που γράφετε για τον χαρακτήρα του τα ασπάζομαι και συμφωνώ μαζί σας.

Γινόταν έξαλλος κι ανεξέλεγκτος με το παραμικρό και ενώ το επόμενο δευτερόλεπτο το μετάνιωνε, εν τω μεταξύ όμως είχε κάνει την βλακεία του με τον τραμπουκισμό του.

Ο γάμος μας διήρκεσε τρία (3) χρόνια και  τον χώρισα γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, για τον βίαιο χαρακτήρα που είχε, αφού καμιά μια ισορροπημένη γυναίκα δεν θα μπορούσε να μείνει μαζί του.

Ήμουν 11 χρόνια μικρότερή του και πίστευα ότι μέσα στο γάμο μας θα μπορούσα να τον αλλάξω αλλά εις μάτην…

Δεν έκανα μαζί του παιδιά, όμως είχα μια κόρη από τον προηγούμενο γάμο μου, την οποία στα τρία (3) χρόνια που μείναμε μαζί, την σεβάστηκε απόλυτα και δεν την κακοποίησε ποτέ, όμως εμένα με κακοποίησε κατ’ επανάληψη.  

Με την κοπέλα αυτή από τη Μολδαβία είχαν κάνει τα δύο (2) παιδιά, αλλά αυτή δεν την είχε παντρευτεί, είχε όμως αναγνωρίσει τα παιδιά.

Ο Γιάννης είχε βοηθήσει την αλλοδαπή σύντροφό του κι είχε φέρει από τη Μολδαβία την κόρη της,  που είχε μείνει εκεί όταν είχε έρθει αυτή στην Ελλάδα.

Ξέρω πάρα πολύ καλά ότι την κοπέλα αυτή την είχε κακοποιήσει κατ’ επανάληψη κι αυτό γινόταν επί χρόνια, γι’ αυτό κι αυτή δεν άντεξε άλλο κι έφυγε από κοντά του, ενώ στη συνέχεια την ακολούθησε και πήγε κι έμενε μαζί της κι ο μεγάλος γιός τους, μετά από ένα μεγάλο κι έντονο  διαπληκτισμό που είχε με τον πατέρα του το Γιάννη.

 Ο Γιάννης τα λάτρευε τα παιδιά του αλλά επειδή ήταν βαθιά συντηρητικός και πολύ παλαιών αρχών, παρακολουθούσε ασφυκτικά κάθε κίνησή τους και γινόταν καταπιεστικός, όμως έδινε γι’ αυτά και την ψυχή του.

Ο ένας ήταν καλός μαθητής, ενώ ο άλλος ήταν μέτριος με βαθμούς γύρω στο 14, κάτι για το οποίο απ’ όσο ξέρω θύμωνε πολύ ο Γιάννης.

Ο Γιάννης δεν μεγάλωσε με τον βιολογικό του πατέρα αλλά με τον πατριό του, που ήταν αστυνομικός κι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος.

Το γνωσιακό του επίπεδο ήταν πολύ χαμηλό κι αμφιβάλλω αν είχε πάει και στο Λύκειο, γι’ αυτό  κι όταν διαβάζαμε με την αδελφή μου τις αναρτήσεις του στην “Τσούχτρα” γελάγαμε, γιατί ξέραμε και καταλαβαίναμε αμέσως ότι τα κείμενα αυτά δεν ήταν δικά του.

Κάθε φορά που έβλεπα το προφίλ του, όπου έγραφε ότι είχε σπουδάσει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, κι ότι δήθεν ήταν κι επαγγελματίας Δημοσιογράφος, αναρωτιόμουνα πως τον πίστευαν και τον έπαιρναν κάποιοι στα σοβαρά, αφού μόλις άνοιγε το στόμα του, έκανε μπαμ ότι είχε περιορισμένες γνώσεις.

Πάντως αν βάλουμε τα χρόνια του Καραχάλιου κάτω, καθώς κι όλη τη ζωή του στη σειρά, δηλαδή το ότι αρχικά δηλαδή ήταν επαγγελματίας τραγουδιστής, μετά είχε μαγαζιά, μετά ήταν Μάνατζερ, μετά είχε «Καλλιτεχνικό Γραφείο» κι ακόμη πιο μετά μας προέκυψε και δημοσιογράφος κι απόφοιτος της Παντείου, κάπου όλα αυτά σίγουρα ούτε κολλάνε κι ούτε… βγαίνουν.

Επίσης εξ όσων εγώ γνωρίζω, δεν είχε κλαμπ στην Πλατεία Βάθης, όπως είχε πει, αλλά «Καλλιτεχνικό Γραφείο».

Εκεί δε που είχαμε γελάσει πολύ με την αδελφή μου, ήταν σε μια ανάρτηση που είχαμε δει στην «Τσούχτρα» για τις κακοποιημένες γυναίκες,  ήταν ένα άρθρο το οποίο υποτίθεται ότι το είχε γράψει ο Καραχάλιος, αυτός δηλαδή που ήταν ένας αρχι-κακοποιητής των γυναικών και λέγαμε με την αδελφή μου, ε… αυτός θα μας τρελάνει τελείως!

Ίσως αυτά που γράφετε τώρα, θα έπρεπε να τα είχατε γράψει πριν πολύ καιρό, μπας και μαζευόταν γιατί ήταν ασύδοτος και κριτής των πάντων, ενώ ήταν αδίστακτος κι ικανός για οτιδήποτε».

Αυτά μου είπε η κυρία Πώπη, η οποία είχε το θάρρος να με πάρει τηλέφωνο και να μιλήσουμε, κάτι για το οποίο την ευχαριστώ θερμά.

Παναγιώτης  Γιάχος

ΥΓ: Όπως πληροφορηθήκαμε όλοι από τα κανάλια, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, ο 16χρονος πατροκτόνος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Αυτή η απόφαση των δυο Δικαστικών Λειτουργών είναι πολύ εύγλωτη, γιατί προφανώς και αξιολογήθηκαν τα στοιχεία που προσκομίστηκαν.

Εκτός όμως αυτού, πιστεύω ότι για την λήψη αυτής της απόφασης, βάρυνε και μέτρησε κι η αναγκαία ψυχολογική βοήθεια που πρέπει να δοθεί στην ταραγμένη και πληγωμένη ψυχούλα του παιδιού, μέσα σε κλίμα θαλπωρής και φροντίδας, κάτι το οποίο ασφαλώς και δεν θα γινόταν εάν φυλακιζόταν.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Όλα αυτά που δικαιούσαι αν έχεις κάρτα ανεργίας στον ΟΑΕΔ

evosmos

Η ερώτηση-«φωτιά» της Αχτσιόγλου που δεν τόλμησε να απαντήσει ο Βορίδης

evosmos

Αυτή είναι η 22χρονη αστυνομικός που συνελήφθη μετά την επιχείρηση στου Ζωγράφου – Είχε δεσμό με κακοποιό

evosmos

Leave a Comment