ΕΛΛΑΔΑ

Μπαλάσκας για Θεσσαλονίκη: «Ο Νορβηγός έσφαξε τον αστυνομικό μέσα στο μπαρ – Περιμένουμε να ξεμεθύσει»

Ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (28/12) για την άγρια δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού από ένα Νορβηγό μέσα σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη, τόνισε πως οι αρχές περιμένουν ο 44χρονος «να ξεμεθύσει», ενώ έχει συλληφθεί και «έχει αρχίσει μία προανάκριση».

Αναφορικά με το τραγικό συμβάν ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε πως ο 32χρονος αστυνομικός προσπάθησε να «κατασβέσει την κατάσταση» ανάμεσα στον 44χρονο Νορβηγό και τον 30χρονο κουμπάρο του αστυνομικού.

«Ο Νορβηγός ήταν πολύ εριστικός, προκαλούσε πολλά προβλήματα, έχυνε ποτά, φώναζε. Τσακώθηκε με συγγενή του θύματος και ο αστυνομικός πήγε να τους χωρίσει. Το αποτέλεσμα ήταν να βγάλει ο Νορβηγός ένα μαχαίρι και να σφάξει τον αστυνομικό μέσα στο μπαρ. Περιμένουμε να ξεμεθύσει και λίγο για να βγάλουμε μερικά πράγματα», τόνισε ο κ.Μπαλάσκας.

Από όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο 32χρονος αστυνομικός φαίνεται πως επιχείρησε να κάνει παρατήρηση στον 44χρονο Νορβηγό, o οποίος δημιουργούσε προβλήματα εντός της μπυραρίας που βρίσκονταν, επί της οδού Κατσιμίδη, στην περιοχή του Ευκλείδη.

Ο Νορβηγός διαπληκτίστηκε με τον 30χρονο κουμπάρο του αστυνομικού, τον οποίο τραυμάτισε με μαχαίρι στο πόδι. Τότε ήταν που επενέβη ο 32χρονος αστυνομικός, ο οποίος προσπάθησε να τους χωρίσει. Ο αστυνομικός δέχθηκε μαχαιριά στην κοιλιακή χώρα.

Άφησε την τελευταία του πνοή επί τόπου. Υπηρετούσε ως αξιωματικός στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και λίγο αργότερα ο Νορβηγός συνελήφθη και ανακρίνεται. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε δίπλα στην Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Το παραδέχτηκε: Σοκάρει το ύψος των χρημάτων που έπαιρνε ο Φουρθιώτης από τηλεοπτικό σταθμό! Πόσα παίρνει ο Λιάγκας…

evosmos

Αληθινή ιστορία: “Ο απατημένος σύζυγος, ο ζηλιάρης εραστής και ο «φίλος» με τις γυμνές φωτογραφίες”

evosmos

Κορωνοϊός – Αρκουμανέας: Στις επόμενες εβδομάδες θα βγάλουμε τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους

evosmos

Leave a Comment