ΕΛΛΑΔΑ

Την Παρασκευή στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης η κηδεία του αστυνομικού

Ο άτυχος αστυνομικός είχε δεχθεί χτύπημα με φωτοβολίδα στη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη

Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του 31χρονου αστυνομικού που έχασε τη ζωή του αφότου χτυπήθηκε με ναυτική φωτοβολίδα σε επεισόδια στου Ρέντη.

O ενταφιασμός του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θέρμη.

Ο 31χρονος αστυνομικός δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου, μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη και ενώ διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Του ακρωτηρίασαν το πόδι για να σταματήσει η αιμορραγία
Η φωτοβολίδα χτύπησε τον άτυχο αστυνομικό στο αριστερό πόδι, προκαλώντας σοβαρή αιμορραγία, αφού βρήκε αρτηρία και οι γιατροί αναγκάστηκαν να το ακρωτηριάσουν.

Ο αστυνομικός νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας σε καταστολή, ενώ οι προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν ήταν ανεπιτυχείς.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον θάνατο του αστυνομικού
«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αγροτικό τράκαρε με … άρμα μάχης στον Έβρο!

evosmos

O στόλος φάντασμα και η Καλαμάτα, όπου μεταφορτώνουν τα πλοία που φεύγουν «γεμάτα» από τα ρωσικά λιμάνια: Έρευνα πάνω στις νέες παράνομες διαδρομές του ρωσικού πετρελαίου

evosmos

Τρόμος μέσα στην νύχτα στο Μενίδι – Απειλούσε να σκοτώσει την μάνα του και την κρατούσε όμηρο – Μαχαίρωσε και τραυμάτισε αστυνομικό

evosmos

Leave a Comment