ΕΛΛΑΔΑ

«Πλήρωνε σε άστεγους τα ξενοδοχεία για να μένουν» Πέτρος Ξεκούκης για τον Γιάννη Πλούταρχο

«Ήταν ρακένδυτοι και άστεγοι έξω από το θέατρο και όταν βγαίναμε δεν τους βρίσκαμε και μία μέρα λέω “τι γίνεται ρε παιδιά, τους διώχνουν;”»

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές της γενιάς του με μεγάλη καριέρα από τα πρώτα βήματά του ως σήμερα.

Εκτός από γοητευτικός και ταλαντούχος , είναι και πολύ αγαπητός στον κόσμο. Στον χώρο των καλλιτεχνών είναι γνωστό πως ο Γιάννης Πλούταρχος βοηθά όσους βρίσκονται σε ανάγκη, αλλά ο ίδιος ποτέ δεν μιλά δημόσια για τις αγαθοεργίες του. Το παρακάτω περιστατικό το εξομολογήθηκε στις δηλώσεις του ο Πέτρος Ξεκούκης , για τον αγαπημένο Γιάννη Πλούταρχο και το αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης του στους έχοντες ανάγκη.

 

Όσα είπε για τον Γιάννη Πλούταρχο

Στους κύκλους της showbiz είναι γνωστό σε όλους πόσο βοηθά ανθρώπους που το έχουν ανάγκη αλλά ο ίδιος δεν θέλει ποτέ να «διαφημίζει» τις αγαθοεργίες του.Ο ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Βαγγέλη Καράλη στην εκπομπή «ΣΟΥ ΚΟΥ Family» μίλησε για την περίοδο που συνεργάστηκε με τον αγαπημένο τραγουδιστή ενώ αποκάλυψε μεταξύ άλλων άγνωστες πτυχές του φιλανθρωπικού του έργου.

 

«Ήταν ρακένδυτοι και άστεγοι έξω από το θέατρο και όταν βγαίναμε δεν τους βρίσκαμε και μία μέρα λέω “τι γίνεται ρε παιδιά, τους διώχνουν;” και μου λένε “όχι,τους πληρώνει ο Πλούταρχος ξενοδοχείο και πηγαίνουν και μένουν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έρχονται σαρωτικοί έλεγχοι στην αγορά για την πάταξη της αισχροκέρδειας – Τι είπε ο Σκρέκας

evosmos

Μάριος Παπαγεωργίου: «Να βρεθεί ο,τι έχει απομείνει από το παιδί μου» λέει η μητέρα του

evosmos

Η Ρούλα Κορομηλά θυμήθηκε τα νιάτα της – Δημοσίευσε φωτογραφίες με μαγιό

evosmos

Leave a Comment