ΕΛΛΑΔΑ

«Πού το πάω το παιδάκι μου;» φώναζε η μάνα του αστυνομικού που μαχαίρωσε ο Νορβηγός – Με όλες τις τιμές η κηδεία

Οδύνη και σπαραγμός επικράτησαν στην κηδεία του αστυνομικού Θεοχάρη Καλαθά που έγινε στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης. To στέλεχος της ΕΛΑΣ έχασε τη ζωή του την περασμένη Πέμπτη όταν μαχαιρώθηκε από έναν 44χρονο Νορβηγό σε μπυραρία στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Στο μεταξύ, ο δράστης βρίσκεται από τις 12 το μεσημέρι ενώπιον του 4ου τακτικού ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Το «τελευταίο αντίο» στον 32χρονο έγινε με όλες τις τιμές. Η σορός του έφτασε μετά τις 11 το πρωί στην εκκλησία του Αγίου Προδρόμου σκεπασμένη με την ελληνική σημαία.

Το άγημα των αστυνομικών που βρισκόταν έξω από το ναό έριξε τιμητικά στον αέρα λίγον πριν την ταφή ενώ η μπάντα της ΕΛΑΣ παιάνιζε πένθιμα.

Όταν το φέρετρο βγήκε από τον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου το πλήθος ανάμεσα στους οποίους και πολλοί συνάδελφοι του αστυνομικού φώναξε «αθάνατος».

Στην κηδεία έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Μάνος Θεοχάρης και και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Τραγική φιγούρα ήταν η μητέρα του νεαρού η οποία ήταν απαρηγόρητη. Η γυναίκα ήταν υποβασταζόμενη σε όλη τη διάρκεια της τελετής μη μπορώντας να πιστέψει ότι έχασε το σπλάχνο της.

«Αχ το παιδάκι μου, αχ το παιδί μου, πού τον πάω; Δεν παθαίνω τίποτα εγώ, το παιδί μου έπαθε»,ψιθύριζε με δάκρυα στα μάτια και ενώ κρατούσε στα χέρια της την φωτογραφία του παιδιού της.

Σύμφωνα με το voria.gr, την πομπή μέχρι το νεκροταφείο συνόδευσαν μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ δίπλα από τη νεκροφόρα περπατούσε το άγημα της ΕΛΑΣ. Ένας συνάδελφος του αστυνομικού κρατούσε το πηλήκιο και το ξίφος του, καθώς ήταν αξιωματικός.

Κάτοικοι της περιοχής από την οποία καταγόταν ο 32χρονος είπαν τα καλύτερα λόγια, χαρακτηρίζοντας τον ως ένα καλό και ευγενικό παιδί.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΔΕΙΤΕ και ΦΡΙΞΤΕ! Η ανάλυση του λογαριασμού ΔΕΗ και ο λογαριασμός πολίτη 244 ημερών με ΡΗΤΡΑ ΟΤΣ 1344,25 ΕΥΡΩ

evosmos

Κορωνοϊός: «Υπάρχει το κακό σενάριο ότι το δεύτερο κύμα θα είναι πολύ χειρότερο από το πρώτο» λέει ο Σύψας

evosmos

Σπύρος Φωκάς: Στην Εντατική με έμφραγμα η σύζυγός του, Λίλιαν

evosmos

Leave a Comment