ΕΛΛΑΔΑ

“ΠΥΡ” από τον Γιαννακόπουλο: Αυτά θα έκανα, αν γινόμουν πρωθυπουργός…

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε σε μία σειρά από ερωτήσεις των followers του.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό δεν διστάζει να σχολιάσει κοινωνικά ζητήματα , ενώ κατά τη διάρκεια της πανδημίας πήρε πολλές φορές θέση για τα υγειονομικά περιοριστικά μέτρα που είχαν παρθεί από την κυβέρνηση για την αναχαίτιση της πανδημίας.

Τι απάντησε σε ερωτήσεις των followers του στο Instagram

Ειδικότερα, ο ίδιος απαντώντας σε ερωτήματα των πολιτών για το εάν θα έβαζε υποψηφιότητα ως πρωθυπουργός, απάντησε ότι εάν δεν είχε παιδιά, θα το είχε ήδη κάνει. Σε άλλη ερώτηση για τις κινήσεις που θα ακολουθούσε εάν αναλάμβανε την πρωθυπουργία της Ελλάδας, ο κ. Γιαννακόπουλος απαντάει ότι θα έβγαζε τη χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα εστίαζε στην παραγωγική ανασυγκρότηση αλλά και το μάθημα των αρχαίων στα σχολεία.

Στη συνέχεια σε ερώτηση των ακόλουθών του, «γιατί οι κυβερνώντες θέλουν να διαλύσουν την οικογένεια και τα ελληνικά πιστεύω» ο Γιαννακόπουλος απάντησε: «Δεν είναι θέλω των κυβερνώντων πάει πολύ πιο βαθιά. Διότι μόνο η Ελλάδα και ο Ελληνισμός τους φοβίζει».

Τέλος, αναφορικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι δεν θα υποχρεώσει κανέναν υπάλληλο του να εμβολιαστεί χωρίς να το θέλει.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ο Κ.Μητσοτάκης παραβιάζει τους κανόνες κατά του συγχρωτισμού στην Ικαρία και αποδοκιμάζεται σφοδρά (βίντεο)

evosmos

Η κυβέρνηση «τσακίζει» τους πολίτες ενώ αφήνει τους αλλοδαπούς να παρελαύνουν: Χιλιάδες πρόστιμα για «κορωνο-παραβάσεις»

evosmos

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Βίντεο ντοκουμέντο από το μοιραίο λάθος του σταθμάρχη με το «κλειδί»

evosmos

Leave a Comment