ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από τον άγριο ξυλοδαρμό μαθήτριας στο σχολείο του 14χρονου που αυτοκτόνησε(ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχείς είναι οι καταγγελίες που έρχονται στην επιφάνεια για bullying στο σχολείο του 14χρονου μαθητή ο οποίο έδωσε τέλος στη ζωή του.

 

Ο Δ. Φουφόπουλος, δικηγόρος της μητέρας, έκανε λόγω για συστηματικό bylluing, με επιθέσεις, ύβρεις, απειλές, σημειώνοντας πως «στην δική μας υπόθεση μιλάμε για δύο επιθέσεις. Ακούγεται στο βίντεο η δύναμη με την οποία γίνονται τα χτυπήματα από τα παιδιά στο κεφάλι του κοριτσιού».

Τόνισε πως για τα γεγονότα έχει ενημερωθεί και η Εισαγγελία, αναφέροντας πως «από τον Οκτώβριο έχουμε στείλει εξώδικα στο σχολείο και στο Υπ. Παιδείας. Γίνεται δεύτερος ξυλοδαρμός εντός του σχολείου. Στις 5 Νοεμβρίου κάναμε μήνυση, ζητώντας προστασία από τον Εισαγγελέα και ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα και συνεχίζονται οι επιθέσεις στο κορίτσι και τώρα φθάσαμε σε αυτό το τραγικό περιστατικό με τον 14χρονο».

Παρακολουθήστε το βίντεο – ντοκουμέντο και όσα είπε η μητέρα της μαθήτριας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»:

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μητσοτάκης: Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε ξανά εργαζομένους και επιχειρήσεις

evosmos

Απαγόρευση πτήσεων: Ανοίγει 1η Ιουλίου ο τουρισμός – Για ποιες 9 χώρες θα συνεχιστεί η απαγόρευση

evosmos

Νοθευμένο μέλι: Πώς θα το ξεχωρίζετε σε χρόνο “ντε – τε”

evosmos

Leave a Comment