ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Της υποσχέθηκαν Power pass και άδειασαν τον λογαριασμό της

Ό,τι είχε και δεν είχε στον τραπεζικό λογαριασμό της μια 61χρονη γυναίκα από το Ρέθυμνο άρπαξε ένας άγνωστος προς το παρόν απατεώνας, ο οποίος της τηλεφώνησε παριστάνοντας τον υπάλληλο της ΔΕΗ για να την “ενημερώσει” ότι δικαιούται το επίδομα Power pass.

Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε η γυναίκα, ο δράστης κατάφερε να την πείσει με διάφορα επιχειρήματα ότι για να παραλάβει τα χρήματα, έπρεπε να πάει σε ένα ΑΤΜ και να ακολουθήσει τις υποδείξεις του. Με τον τρόπο αυτό, μετέφερε από τον λογαριασμό της σε άλλον λογαριασμό το ποσό των 3.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου που ερευνούν τη νέα υπόθεση απάτης, ζήτησαν συνδρομή από τις τράπεζες για να εξακριβώσουν σε ποιον ανήκει ο λογαριασμός στον οποίο μεταφέρθηκε το χρηματικό ποσό και σχηματίζουν δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου.

Μπαράζ από απάτες με τροχαία

Μόνο μια ηλικιωμένη ξεγελάστηκε από το μπαράζ δεκάδων τηλεφωνημάτων για υποτιθέμενα τροχαία ατυχήματα που εξαπέλυσαν άγνωστοι απατεώνες τις τελευταίες ημέρες σε ανυποψίαστους κατοίκους του Αγρινίου και παρέδωσε το ποσό των 6.000 ευρώ στους “εισπράκτορες” της σπείρας.

Άλλο ένα υποψήφιο θύμα γλίτωσε επειδή έτυχε να βρίσκεται μαζί της η κόρη της, για την οποία οι δράστες της είπαν ότι είχε τραυματιστεί, ενώ τουλάχιστον άλλες δυο γυναίκες έτρεξαν αλλόφρονες στο νοσοκομείο πιστεύοντας ότι νοσηλεύονται συγγενικά τους πρόσωπα. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διενεργούν έρευνα για να εντοπίσουν τους απατεώνες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Προκλητικός ο Χ.Ακάρ: «Η Ελλάδα συνεχίζει τις επεκτατικές και επιθετικές της πολιτικές»

evosmos

Δεν μπορεί η Κύπρος να προστατέψει ούτε το κοίτασμα «Αφροδίτη» – Πρότεινε στο Ισραήλ συνεκμετάλλευση

evosmos

Ψάχνουν εργατικό δυναμικό στο Ρέθυμνο αλλά δε βρίσκουν

evosmos

Leave a Comment