ΕΛΛΑΔΑ

Ρεύμα: Τέλος στους έναντι λογαριασμούς

Ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Θεόδωρος Σκυλακάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στις μειωμένες τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος και εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν στα χαμηλότερα τιμολόγια.

«Οι μειωμένες τιμές οφείλονται κυρίως σε 3 λόγους. Στις χαμηλότερες τιμές του φυσικού αερίου, στον ήπιο χειμώνα και βέβαια στον ανταγωνισμό μεταξύ των εταιρειών που οδήγησαν τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης για την τιμολόγηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Σκυλακάκη, υπολογίζεται ότι περίπου το 75-80% των καταναλωτών επέλεξαν το «πράσινο τιμολόγιο», ενώ ερωτηθείς πιο επέλεξε ο ίδιος, απάντησε «το πράσινο, γιατί παρότι περιέχει ένα μικρό ρίσκο, εικάζω ότι η τιμή του φυσικού αερίου μπορεί να πέσει ακόμη χαμηλότερα».

Ο κ. Σκυλακάκης, τόνισε ότι σύντομα οι μετρήσεις από τη ΔΕΔΔΗΕ θα γίνονται κάθε μήνα και κατά συνέπεια και οι λογαριασμοί θα εκδίδονται κάθε μήνα.

«Στόχος μα είναι να μειώσουμε τις χρεώσεις των υπόλοιπων υπηρεσιών που βαρύνουν τους λογαριασμούς ρεύματος», υπογράμμισε στη συνέχεια ο κ. Σκυλακάκης.

Σε ό,τι αφορά την επιδότηση θέρμανσης μέσω ηλεκτρικού ρεύματος, ανέφερε ότι η επιδότηση θα γίνει μέσα από τους λογαριασμούς ρεύματος, που θα αφορούν τους μήνες, Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πιο κοντά στο Καστελόριζο το Oruc Reis – Γιατί έρχονται οι Γάλλοι

evosmos

Δράμα: Εργοδότρια χτύπησε υπάλληλο που δεν επέστρεφε το δώρο Χριστουγέννων

evosmos

Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη – 7 παιδιά στο νοσοκομείο – ΦΩΤΟ

evosmos

Leave a Comment