ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Από γονιδιακή εγκεφαλίτιδα «έφυγε» το 5χρονο κοριτσάκι [ΒΙΝΤΕΟ]

Από σπάνια γονιδιακή εγκεφαλίτιδα, «έφυγε» από τη ζωή το 5χρονο κοριτσάκι από τη Ρόδο, το οποίο τις τελευταίες μέρες, νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα.

H οικογένεια έχασε πριν από μερικά χρόνια από την ίδια ασθένεια και το πρώτο κοριτσάκι της και μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς καν να έχουν προλάβει να συνέλθουν από την πρώτη τραγωδία, έχασαν και το δεύτερο.

Το 5χρονο κοριτσάκι νοσηλευόταν τις τελευταίες 20 ημέρες στο Νοσοκομείο «Παίδων», όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως γνωστοποιήθηκε, το κοριτσάκι πέθανε από εγκεφαλίτιδα.

Το παιδί μεταφέρθηκε στην Αθήνα από την Ρόδο πριν από περίπου έναν μήνα, σε σοβαρή επιληπτική κατάσταση. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από εγκεφαλίτιδα και έκαναν μεγάλες προσπάθειες στη ΜΕΘ.

Στο τέλος του μήνα μάλιστα έγινε και χειρουργείο, σε μία προσπάθεια να το σώσουν.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δ.Γιαννακόπουλος: «Όσοι καταλαβαίνουν ας μιλήσουν ανοιχτά – Μήπως και μπορέσουμε να σώσουμε ότι σώζεται»

evosmos

Μελό ελληνικού κινηματογράφου από τον βαλιτσάκια με το “συρμάτινο περουκίνι” για την αχόρταγη Εύα: “Αμάρτησε για το παιδί της!”

evosmos

Προειδοποιεί η ΑΑΔΕ τους μεγαλοοφειλέτες: “Ή πληρώνετε ή δημοσιοποιούμε τα στοιχεία σας”

evosmos

Leave a Comment