ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και απέσπασαν 150.000 ευρώ

Εκατόν πενήντα χιλιάδες ευρώ φέρεται να έκλεψαν, με τη μέθοδο της εξαπάτησης, από δύο αδελφές ηλικίας 76 και 80 χρόνων, άγνωστοι, προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ, στο Αηδονοχώρι Σερρών.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης, ένας άγνωστος άνδρας μπήκε στο διώροφο σπίτι στο Αηδονοχώρι, όπου διαμένουν οι ηλικιωμένες και επικαλούμενος ιδιότητα υπαλλήλου της ΔΕΗ, τις προειδοποίησε για δήθεν κίνδυνο πρόκλησης “βραχυκυκλώματος”, από υποτιθέμενες προγραμματισμένες εργασίες στην περιοχή και τις “συμβούλεψε” να βγάλουν ότι πολύτιμο έχουν από το σπίτι.

Με αυτό τον τρόπο ο δράστης με τη βοήθεια, σύμφωνα με μαρτυρίες και συνεργού του, κατάφερε να αποσπάσει τα χρήματα, τα οποία οι δύο γυναίκες φέρεται να είχαν κρύψει σε μαξιλαροθήκη.

Οι δράστες αναζητούνται.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ: “ΕΙΧΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ” – ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

evosmos

Δημήτρης Αποστόλου: «Το καλό παιδί ορφανό δε μένει», γράφει ο σεναριογράφος του «Ερωτα φυγά»

evosmos

Ανήλικο τριγύριζε μόνο του σε παραλία στην Χαλκιδική – Τον παππού τον είχε πάρει ο ύπνος στην ξαπλώστρα

evosmos

Leave a Comment