ΕΛΛΑΔΑ

«Σας απαγορεύω να αναφερθείτε ξανά στον αδελφό μου»: Κατερίνα Βουτσινά κατά Καρυστιανού για το σποτ των Τεμπών

Τη σφοδρή αντίθεσή της στο βίντεο που ανήρτησε η Μαρία Καρυστιανού, τρία χρόνια μετά το δυστύχημα των Τεμπών εξέφρασε η Κατερίνα Βουτσινά, αδελφή του Γιάννη Βουτσινά, ενός από τους νεκρούς του τραγικού δυστυχήματος.

Στο βίντεο που ανήρτησε στα κοινωνικά μέσα η κ. Καρυστιανού, εμφανίζονται πλάνα από το δυστύχημα, ηχητικά ντοκουμέντα, πλάνα αρχείου με την ίδια να δηλώνει ότι απαιτεί δικαιοσύνη και να καλεί σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο του Σαββάτου.

Η Κατερίνα Βουτσινά, με ανάρτησή της στο X απαγόρευσε στην κ. Καρυστιανού να αναφερθεί ξανά στον αδελφό της Γιάννη Βουτσινά, που έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα. «Η δολοφονία του αδερφού μου δεν έχει καμία δουλειά σε πολιτικό σποτάκι η οποιαδήποτε αναφορά σε κάθε πτυχή δημοσίου διαλόγου σας, καθότι είσθε πολιτικός» εξηγεί, προειδοποιώντας ότι στην αντίθετη περίπτωση θα κινηθεί νομικά.

«Από τούδε και στο εξής @mkaristianou Απαγορεύεται να ξανά αναφερθείτε στο νουμερο 57. Η δολοφονία του αδερφού μου δεν έχει καμία δουλειά σε πολιτικό σποτάκι η οποιαδήποτε αναφορα σε κάθε πτυχή δημοσίου διαλογου σας,καθότι είσθε πολιτικός. Ευελπιστώ να εισακουστω. διαφορετικά θα κινηθώ νομικά . Σας ευχαριστώ» έγραψε η κ. Βουτσινά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κορωνοϊός: Καραντίνα… light στην Αττική – Παντού μάσκες στην εστίαση ακόμα και σε restaurant και ταβέρνες!

evosmos

Κλαίει όλη η Ελλάδα: Συνελήφθη ο 14χρονος οδηγός του Φρικτού τροχαίου με θύμα ένα 9χρονο αγόρι, σοκ στη χώρα

evosmos

Σοβαρές καταγγελίες στον Συνήγορο του Πολίτη για κακοποίηση ηλικιωμένων στα γηροκομεία

evosmos

Leave a Comment