ΕΛΛΑΔΑ

Σε αντιφάσεις «πέφτουν» οι καταθέσεις του 18χρονου με τον 16χρονο αδελφό του

Όπως όλα δείχνουν αντιφατικές είναι οι καταθέσεις του 18χρονου καθ΄ομολογία δράστη της επίθεσης κατά του 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της περασμένης Πέμπτης, και του 16χρονου αδερφού του. Οι Αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά τα όσα ισχυρίστηκαν τα δύο αδέρφια στις καταθέσεις τους.
Καταρχάς, τα δύο αδέρφια αντιφάσκουν σχετικά με το εάν ο 16χρονος, την ώρα των επεισοδίων, βρισκόταν μέσα ή έξω απ το γήπεδο.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, τα στοιχεία των Αρχών καταδεικνύουν ότι, ο ανήλικος, τη στιγμή του τραυματισμού του αστυνομικού, ήταν έξω από το «Μελίνα Μερκούρη», μαζί με τον αδερφό του. Η αστυνομία διερευνά αν ο 16χρονος είχε ρόλο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, και ποιος ήταν αυτός.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία προσπαθεί να συλλέξει τα στοιχεία που θα βοηθήσουν στη σύνθεση του παζλ της εγκληματικής οργάνωσης που έδρασε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ενώ φαίνεται ότι έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στην έρευνα, όσον αφορά τους καθοδηγητές αλλά και τις ομάδες κρούσεις των χούλιγκανς.

Επιπλέον, οι Αρχές αναζητούν στοιχεία και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά κυρίως και από τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων τα οποία αναμένεται να βγουν τις επόμενες μέρες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καθηγήτρια ΕΚΠΑ για βıασμό 12χpονης στο Κολωνό: «Ο Ηλίας Μίχος καλúπτει επώνuμους στο κúκλωμα»

evosmos

Ξανά στο εδώλιο ο βιαστής και δολοφόνος της 60χρονης βιολόγου Suzanne Eaton το 2019 στα Χανιά

evosmos

Μόρια: Μετανάστες κατέστρεψαν τον ναό του Αγίου Γεωργίου – Απίστευτες εικόνες

evosmos

Leave a Comment