ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στην Κρήτη: Αγροτικό πήρε «σβάρνα» 3 αυτοκίνητα -Δύο τραυματίες

Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Μεσαρά του Ηρακλείου Κρήτης με δύο νεαρούς να καταλήγουν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 6:30 το απόγευμα όταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο ανετράπη, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, μέσα στον οικισμό των Καπαριανών, της Μεσαράς.

Κρήτη: Δύο τραυματίες από τις διαδοχικές συγκρούσεις

Ο οδηγός του αγροτικού οχήματος, άγνωστο πώς, έχασε τον έλεγχο και ντελαπάρισε, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί διαδοχικά με τρία αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στην άκρη του δρόμου.

 

 

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, δύο νεαροί, ηλικίας 20-25 ετών, φέρεται να είναι ελαφρά τραυματισμένοι με αποτέλεσμα πλήρωμα του ΕΚΑΒ να τους παραλάβει και να τους μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου έλαβαν τις πρώτες βοήθειες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ο Ιερώνυμος, οι γάμοι και ο Αμβρόσιος: Η Εκκλησία και πάλι στο επίκεντρο της κριτικής για την πανδημία

evosmos

Βασανισμός 83χρονης στην Πρέβεζα: Καταδικασμένος για ναρκωτικά ήταν ο 40χρονος Πακιστανός

evosmos

Απίστευτο: Εκτός ελέγχου οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του σε σταθμευμένο περιπολικό

evosmos

Leave a Comment