ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ – 50ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ “ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ” – ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ – ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου, αλλά και το πανελλήνιο από το έγκλημα που έγινε γνωστό σήμερα, με θύμα έναν 33χρονο, που έπεσε από τις σφαίρες κυνηγετικού όπλου 50χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στην πράξη αυτή μετά την αποκάλυψη της 18χρονης σήμερα κόρη του, ότι ήταν θύμα βιασμού του θείου της από την ηλικία των 9 χρόνων.

Ο 50χρονος δράστης που σκότωσε τον αδελφό της συζύγου του μετά την πράξη του παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε. Οι αστυνομικές αρχές επιβεβαιώνουν το έγκλημα, χωρίς να έχει εκδοθεί επίσημη ενημέρωση ακόμη.

Ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι πήρε την απόφαση να δολοφονήσει τον κουνιάδο του καθώς το πρωί της Τρίτης (9/1) η 18χρονη κόρη του, του αποκάλυψε πως ο θείος της την βίαζε από την ηλικία των 9 ετών, ενώ το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, την εκβίαζε, πως θα δημοσίευε βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Oι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση του κυνηγετικού όπλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης στο θύμα.

Στην οδό Γαρέφη, διέμενε ο 33χρονος που δολοφονήθηκε από τον 50χρονο γαμπρό του, όταν ο τελευταίος έμαθε ότι βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 9 ετών. Μάλιστα, οι γείτονες τον περιέγραψαν στα gegonota.news ως έναν ήσυχο άνθρωπο.

Ο 33χρονος έφυγε χθες το βράδυ από το σπίτι του στον Βόλο για να συναντήσει τον 50χρονο γαμπρό του στα “Αστέρια” Αγριάς, καθώς ο τελευταίος προφασίστηκε ότι είχε παρουσιάσει μηχανική βλάβη το αυτοκίνητό του και χρειαζόταν βοήθεια.

Εκεί, οι δυο άνδρες είχαν έντονη λογομαχία μεταξύ τους και μετά από λίγο ο 50χρονος κάνοντας χρήση μονόκαννου κυνηγετικού όπλου -το οποίο είχε στην κατοχή του νόμιμα- πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο αδερφό της συζύγου του και στη συνέχεια παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές Αρχές ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη άνδρας στο Βόλο για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη, χθες (09-01-2024) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.

Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θεσσαλονίκη: Κλειστή σήμερα και αύριο η Αγίου Δημητρίου- Εργασίες ασφαλτόστρωσης

evosmos

Πήλιο: Κοπάδια από μαύρες μέδουσες γέμισαν τις θάλασσες

evosmos

Α.Γεωργιάδης: «Συζητάμε να κλείνει η εστίαση στις 22:00 το βράδυ» – Στις 5 Οκτωβρίου η κρίσιμη μέρα

evosmos

Leave a Comment