ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ ΣΤΗ ΒΡΑΥΡΩΝΑ – ΜΩΡΟ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΝΕΚΡΟ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ – ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ

Σοκ στη Βραυρώνα με ένα νεκρό βρέφος. Η υπόθεση δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τη γέννηση του βρέφους οι γονείς, που φέρονται να είναι από την Ασία, το πέταξαν στα σκουπίδια. Έρευνες διεξάγουν οι Αστυνομικές αρχές. Αυτή την στιγμή κρατούνται ο πατέρας του βρέφους, που καταγράφηκε από κάμερες να μεταφέρει το μωρό στα σκουπίδια, στην Ασφάλεια και η μητέρα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα πήγε χθες το βράδυ στο Νοσοκομείο με αιμορραγία και οι γιατροί είπαν ότι ήταν έγκυος ενώ δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν αν απέβαλλε ή αν γέννησε κανονικά. Στη συνέχεια κλήθηκαν οι Αρχές με αστυνομικούς οι οποίοι πήγαν στο ξενοδοχείο που έμενε το ζευγάρι και έκαναν έρευνα στο δωμάτιο το οποίο ήταν γεμάτο αίματα.

To χρονικό της τραγωδίας
Πρόσωπα που έμεναν και εργάζονταν στο ξενοδοχείο ανέφεραν την εξαφάνιση του βρέφους, με τους αστυνομικούς να πηγαίνουν στο δωμάτιο των γονιών. Εκεί εντόπισαν τον χώρο να είναι γεμάτος αίματα και αφού έλεγξαν τις κάμερες, διαπίστωσαν ότι ο πατέρας του παιδιού πέταξε το βρέφος σε κάδους απορριμμάτων έξω από το ξενοδοχείο.

Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στους κάδους απορριμμάτων διαπιστώθηκε πως είχε περάσει το απορριμματοφόρο και είχε αδειάσει τους κάδους. Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν το απορριμματοφόρο, καθώς και τη σορό του βρέφους, με την έρευνα να είναι σε εξέλιξη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σταμάτης Γονίδης – Ζαφείρης Μελάς και το… φιλί στο στόμα (Βίντεο)

evosmos

Στον τάφο του δολοφονημένου πατέρα του, Μπάμπη Λαζαρίδη, στην Καβάλα βρέθηκε ο γιος του Μπάμπης

evosmos

Έρχονται αλλαγές στην Αστυνομία: Επανεξέταση κανόνων εμπλοκής των Αστυνομικών – Αξιολόγηση του προσωπικού!

evosmos

Leave a Comment