ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ! ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΙΕΡΕΑΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΝΑΟ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ – ΜΟΝΑΧΗ ΗΡΩΑΣ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

Ένας ιερέας δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι σε έναν ναό στη Νίκαια, στη νότια Γαλλία, ανέφερε σήμερα σε ένα μήνυμα στο Twitter, ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας Ζεράλ Νταρμανέν.


Σύμφωνα με τον ίδιο, η ζωή του ιερέα δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ η αστυνομία έχει συλλάβει τον δράστη.

Η επίθεση σημειώθηκε καθώς η Γαλλία ψηφίζει στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Ο δήμαρχος της Νίκαιας Κριστιάν Εστροζί ανέφερε, σε ένα ξεχωριστό tweet, ότι ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.


Από την πλευρά του, ο συντηρητικός βουλευτής Ερίκ Σιοτί, που εκπροσωπεί την περιφέρεια, έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter ότι ο ιερέας, τον οποίο κατονόμασε ως πατέρα Κριστόφ, δέχθηκε αρκετές μαχαιριές στον ναό Saint-Pierre d’Arene στη Νίκαια.

Όπως έγραψε, μια μοναχή τραυματίστηκε στο χέρι, καθώς άρπαξε το μαχαίρι από τον δράστη.


«Εντυπωσιακή η τόλμη της αδελφής Μαρί Κλοντ, η οποία παρενέβη, την ώρα που ο δράστης συνέχιζε να μαχαιρώνει τον πατέρα Κριστόφ», έγραψε ο Σιοτί.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αίγυπτος: Στη φυλακή χορεύτρια της κοιλιάς μετά από προκλητικό βίντεο στο TikTok (βίντεο)

evosmos

Αρχηγός κράτους ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΕ πάνω του σε δημόσια εκδήλωση! Και όχι δεν είναι ο Μπάιντεν (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Τουρκικό άγχος: ”Η Ελλάδα θα ενισχυθεί με F-35 & ήδη έχει & Rafale”

evosmos

Leave a Comment